Tab S9 FE+ tableti alalı 8-9 ay oluyor, genel olarak bir şikayetim yok memnunum. Fakat son zamanlarda ihtiyaçlarım değiştiğinden, tablet biraz büyük olduğu için kolay taşıma anlamında zorluk çekiyorum pek portatif değil. Ayrıca halihazırda iPhone, Apple Watch vs. kullandığım için hatırlatıcı, takvim veya başka uygulamalardaki entegrelerde sıkıntı yaşıyorum. iPad Mini 6 boyut olarak hoşuma gitti fakat onda da rahatlıkla notlarımı alabilir miyim? Tableti kullanma amacım büyük çoğunlukla not almak, onun dışında müzik, dizi film için kullanıyorum, dijital çizim vs. yapmıyorum zaten. iPad Mini 6'da da Samsung'da olduğu gibi birden fazla uygulamayı aynı anda kullanmak mümkün mü, ben genellikle ekranda iki uygulama açıp birinden ders kaydı izlerken diğer taraftan not uygulamasından not alıyorum. iPad Mini'de de bunu yapabiliyor muyuz? Tab S9 FE'den iPad Mini'ye geçtiğimde performans ve ihtiyaçlarımı görme açısından pişmanlık yaşar mıyım? Hangi tablet benim için daha uzun ömürlü olacaksa o da benim için büyük bir artı. Daha da önemlisi elimdeki tableti dolandırılmadan en rahat nereden satabilirim?