Samsung Galaxy Tab S9 FE+ değiştirip iPad Mini 6 almak mantıklı mı?

syda.sglm

Yoctopat
Daha fazla  
Tab S9 FE+ tableti alalı 8-9 ay oluyor, genel olarak bir şikayetim yok memnunum. Fakat son zamanlarda ihtiyaçlarım değiştiğinden, tablet biraz büyük olduğu için kolay taşıma anlamında zorluk çekiyorum pek portatif değil. Ayrıca halihazırda iPhone, Apple Watch vs. kullandığım için hatırlatıcı, takvim veya başka uygulamalardaki entegrelerde sıkıntı yaşıyorum. iPad Mini 6 boyut olarak hoşuma gitti fakat onda da rahatlıkla notlarımı alabilir miyim? Tableti kullanma amacım büyük çoğunlukla not almak, onun dışında müzik, dizi film için kullanıyorum, dijital çizim vs. yapmıyorum zaten. iPad Mini 6'da da Samsung'da olduğu gibi birden fazla uygulamayı aynı anda kullanmak mümkün mü, ben genellikle ekranda iki uygulama açıp birinden ders kaydı izlerken diğer taraftan not uygulamasından not alıyorum. iPad Mini'de de bunu yapabiliyor muyuz? Tab S9 FE'den iPad Mini'ye geçtiğimde performans ve ihtiyaçlarımı görme açısından pişmanlık yaşar mıyım? Hangi tablet benim için daha uzun ömürlü olacaksa o da benim için büyük bir artı. Daha da önemlisi elimdeki tableti dolandırılmadan en rahat nereden satabilirim?

Ekosisteme göre İPad mini almak çok daha iyi olabilir. Ancak bence bu seferde size fazla küçük gelebilir. Birde şu var ki genel piyasa fiyatı 19.000-20.000 civarlarında. Bu bütçeye M1 çipli Air 5 bile alınabilir. En kötü ihtimalle 10.9 inç İPad 10.nesil bile her açıdan işinizi görür. İPad mini 6 güzel portatif bir cihaz fakat fiyatı donanımına göre fazla uçuk kalıyor. Eğer mutlaka ufak olsun diye bir takıntınız yoksa 15.000 civarına 10.nesil ya da 19.000 civarına Air 5 almanız çok daha mantklı olur. Ekosistem adına bence İPad almanız sizin için çok fazla pratik sağlayacaktır.

Ekosisteme göre İPad mini almak çok daha iyi olabilir. Ancak bence bu seferde size fazla küçük gelebilir. Birde şu var ki genel piyasa fiyatı 19.000-20.000 civarlarında. Bu bütçeye M1 çipli Air 5 bile alınabilir. En kötü ihtimalle 10.9 inç İPad 10.nesil bile her açıdan işinizi görür. İPad mini 6 güzel portatif bir cihaz fakat fiyatı donanımına göre fazla uçuk kalıyor. Eğer mutlaka ufak olsun diye bir takıntınız yoksa 15.000 civarına 10.nesil ya da 19.000 civarına Air 5 almanız çok daha mantklı olur. Ekosistem adına bence İPad almanız sizin için çok fazla pratik sağlayacaktır.
Teşekkür ederim, o zaman biraz da 10. nesil ve Air olanlara bakayım. Fiziki olarak henüz inceleme fırsatım olmadı belki baktığımda onların boyutu da hoşuma gider. Bunun haricinde güvenli bir şekilde tableti satabileceğim hangi platformu önerirsiniz bilginiz var mı?

Yaklaşık 1 haftalık iPad 10. Nesil kullanıcısıyım. Batarya performansı gayet güzel . Genelde not almak için Apple Pencil USB-C ile kullanıyorum . Goodnotes ve arada video izliyorum ortalama 12 saat batarya gidiyor . Ancak Air m1 işlemci olarak daha iyi ve ram bakımından daha yüksek bütçe varsa onu tavsiye ederim .

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı