Samsung Galaxy Tab S9 FE vs Tab S9 FE Plus

technaddicted

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, üniversitede not tutmak, PDF okumak belki sunum hazırlamak ve arada Netflix ve YouTube için tablet almak istiyorum. Tabletten oyun oynamam, bilgisayarim var zaten.

Bu iki model arasında kaldım. Ekran boyutu beni tereddütte düşürdü. 10 inç tasima kolaylığı sağlarken 12 inc daha rahat bir kullanım mı sağlar? Tecrübesi olan var mı?
Ne önerirsiniz?

Merhaba, üniversitede not tutmak, PDF okumak belki sunum hazırlamak ve arada Netflix ve YouTube için tablet almak istiyorum. Tabletten oyun oynamam, bilgisayarim var zaten.

Bu iki model arasında kaldım. Ekran boyutu beni tereddütte düşürdü. 10 inç tasima kolaylığı sağlarken 12 inc daha rahat bir kullanım mı sağlar? Tecrübesi olan var mı?
Ne önerirsiniz?
Fe Plus 12.4", 13"'e yakın bir boyutta. 13", 11"'in yanında baya büyük kalıyor, bunu rahatça söyleyebilirim. PDF okurken, not alırken insanı baya rahatlatıyor.
Aralarında da 100 gram oynuyor. Eğer ki alabilme şansın varsa ben olsam Fe Plus tercih ederdim.
Fakat yine de bir mağazadan gidip bakmanı öneririm.

Tab S9 FE kullanıyorum ve not alırken, okuma yaparken vs. ekran boyutu yeterli geliyor. Çoklu uyguluma açtığımda da sıkıntı yaşamadım ama çoklu uygulama büyük ekranla daha güzel olur. Ekranı 2 inç daha büyük olacak diye 3000 TL fazla vermeyi gereksiz bulmuştum ben.

Tab S9 FE kullanıyorum ve not alırken, okuma yaparken vs. ekran boyutu yeterli geliyor. Çoklu uyguluma açtığımda da sıkıntı yaşamadım ama çoklu uygulama büyük ekranla daha güzel olur. Ekranı 2 inç daha büyük olacak diye 3000 TL fazla vermeyi gereksiz bulmuştum ben.

S9 FEnin 8 GB 256 GB versiyonunu alinca fiyatlari aşağı yukari ayni oluyor. Ben ekran boyutu konusunda çok tereddütte kaldim. FE çok mu küçük kalır ozellikle çoklu uygulamada yoksa FE Plus cok mu büyük kalir emin olamadim.

FE Plus 12.4", 13"'e yakın bir boyutta. 13", 11"'in yanında bayağı büyük kalıyor, bunu rahatça söyleyebilirim. PDF okurken, not alırken insanı bayağı rahatlatıyor.
Aralarında da 100 gram oynuyor. Eğer ki alabilme şansın varsa ben olsam FE Plus tercih ederdim.
Fakat yine de bir mağazadan gidip bakmanı öneririm.

Büyük ekran her zaman daha iyi dostum ve taşımada da öyle dünya kadar farklar olmuyor açıkçası 11 inç tableti koyduğun yere 12.4 inç tablette girer.

Tasinabilirlik acisindan fark olmaz mi ama ciddi manada.

S9 FEnin 8 GB 256 GB versiyonunu alinca fiyatlari aşağı yukari ayni oluyor. Ben ekran boyutu konusunda çok tereddütte kaldim. FE çok mu küçük kalır ozellikle çoklu uygulamada yoksa FE Plus cok mu büyük kalir emin olamadim.
Tasinabilirlik acisindan fark olmaz mi ama ciddi manada.
Hocam 11" küçük kalmaz. 13" büyük de kalmaz. İkisi de ideal boyutlar.
Ben taşınabilirlik açısından çok büyük bir fark olacağını sanmıyorum. Çantaya at koy kafasında ikisi de. Fakat isterseniz yine de bir mağazaya gidip bakın. Ürün almadan önce canlı görmekte fayda var.

Çoklu uygulama için Tab S9 FE de yeterli büyüklükte fakat Tab S9 FE+ bu konuda daha iyidir. Ekran boyutu konusundaki tereddütünüzü buradan gideremem. En iyisi fiziksel mağazaya gidip 2 cihazı da incelemeniz olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı