Samsung Galaxy Tab S9 FE vs Tab S9 FE+

efwndi

Centipat
Daha fazla  
İki tabletin de SD kart desteği var, biri 11 inç, diğeri 12.4 inç.
Ya 11 inç + 256 GB alacağım ya da 12.4 + 128 GB alıp SD kart ile destekleyeceğim.
Hangisi daha mantıklı sizce?

İki tabletin de SD kart desteği var, biri 11 inç, diğeri 12.4 inç.
Ya 11 inç + 256 GB alacağım ya da 12.4 + 128 GB alıp SD kart ile destekleyeceğim.
Hangisi daha mantıklı sizce?

Nasıl kullanıcağınıza bağlı. Eğer depolamanızı uygulamalar ile dolduracaksanız 256 GB olanı almanız daha mantıklı. SD karta yükleyemezsiniz uygulamaları.

Nasıl kullanıcağınıza bağlı. Eğer depolamanızı uygulamalar ile dolduracaksanız 256 GB olanı almanız daha mantıklı. SD karta yükleyemezsiniz uygulamaları.
genel kullanım için alacağım. Oyun oynamak, ders çalışmak, not tutmak, dizi izlemek, amatör çizimler yapmak vs. işler için alıyorum. Büyük ekran ne kadar gerekli ne kadar işime yarar bilemedim. sadece daha cezbedici.

Genel kullanım için alacağım. Oyun oynamak, ders çalışmak, not tutmak, dizi izlemek, amatör çizimler yapmak vs. işler için alıyorum. Büyük ekran ne kadar gerekli ne kadar işime yarar bilemedim. Sadece daha cezbedici.

Ben de Plus modeli var, 128 GB olanı. Dizi, film izlemek için büyük ekran daha rahat olur. Uygulamaları taşıyamazsın belki ama ders notlarını çizimlerini SD karta aktarabilirsin. Çok oyun oynamıyorum ama bir videoya denk gelmiştim, işlemcinin konumu iki modelde de farklı yerlerde, ısınma olayı olursa normal model daha çok rahatsız edebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı