Samsung Galaxy Watch 4 alınır mı?

tahm oynuyom

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB CPU: ryzen 5 5600x AIO:ID-COOLİNG Se-214-xt Argb MB: Asus Rog Strix B550-A Gaming RAM: Adata XPG (8x2GB) 3200MHZ Storage: Kingston NV2 1TB Case: FSP CMT212A PSU: FSP Performance 550W 80+ bronze Monitor: ASUS TUF GAMING VG247Q1A 23,8 inç 165 Hz Keyboard: Gamepower Warlock Compact blue switch Mouse: Rampage Smx-r33 Lımbo beyaz Headphone:Rampage Rmx-g6 Hydra 7.1 OS: Windows 10 Pro
Meslek
Öğrenci
Aklımda Samsung Galaxy Watch 4 almak var sizce alınır mı? Su geciriyor mu bilen kullanan varsa bilgilendirebilir mi?

Ben kullanıyorum alırken pil sorun olmaz diyordum ama bir tık oluyor güç tasarrufunda tutuyorum genelde 2 gün gidiyor ama gayet hızlı şarj oluyor 30 dk şarjla 7 8 saati çıkartabilirisiniz. Elime hiç ağırlık hissi falanda vermiyor aldığıma gram pişman değilim.

Havuza dalsam su gecirir mi?

Ben duşa girerken çıkartmıyorum teknoloji biraz da şans işi 1 2 seneden sonra çok fazla güvenmemek gerekir.

Ben kullanıyorum alırken pil sorun olmaz diyordum ama bir tık oluyor güç tasarrufunda tutuyorum genelde 2 gün gidiyor ama gayet hızlı şarj oluyor 30 dk şarjla 7 8 saati çıkartabilirisiniz. Elime hiç ağırlık hissi falanda vermiyor aldığıma gram pişman değilim.
Katılmıyorum. Cihazın bataryası leş gibi. Samsung S10e, buds 2 ve watch 4 kullanarak samsung ekosistemi oluşturdum ama watch 4 gerçekten batarya açısından sıkıntılı. Sadece saat olarak kullanacaksanız 1 günü zor çıkartıyor. 2 gün çıkartıyor diyenler watch 4 kullandığına emin mi? benim cihazım 1 yıllıktı. Ondan dolayı batarya ömrü sıkıntılı olabilir. İçinde android var ve apk kurulabiliyor o yönden çok hoş. Ama bataryası çok kötü olduğu için saati sattım o kadar illet birşey. Aklında android saat almak varsa çoğunun batarya ömrü watch 4 ile aynı. Yerinde olsam GT3 elite edition alırdım babama hediye olarak almayı düşünüyorum. İlla alacağım watch 4 diyorsan 44mm al, 40mm gerçekten çok küçük.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı