Samsung Galaxy Watch 4 alınır mı?

tahm oynuyom

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB CPU: ryzen 5 5600x AIO:ID-COOLİNG Se-214-xt Argb MB: Asus Rog Strix B550-A Gaming RAM: Adata XPG (8x2GB) 3200MHZ Storage: Kingston NV2 1TB Case: FSP CMT212A PSU: FSP Performance 550W 80+ bronze Monitor: ASUS TUF GAMING VG247Q1A 23,8 inç 165 Hz Keyboard: Gamepower Warlock Compact blue switch Mouse: Rampage Smx-r33 Lımbo beyaz Headphone:Rampage Rmx-g6 Hydra 7.1 OS: Windows 10 Pro
Meslek
Öğrenci
Aklımda Samsung Galaxy Watch 4 almak var sizce alınır mı? Su geciriyor mu bilen kullanan varsa bilgilendirebilir mi?

Şuan kullanıyorum, özellik olarak iyi ancak şarj açısından pek tatmin edemiyor.

Ben kullanıyorum alırken pil sorun olmaz diyordum ama bir tık oluyor güç tasarrufunda tutuyorum genelde 2 gün gidiyor ama gayet hızlı şarj oluyor 30 dk şarjla 7 8 saati çıkartabilirisiniz. Elime hiç ağırlık hissi falanda vermiyor aldığıma gram pişman değilim.

Havuza dalsam su gecirir mi?

Ben duşa girerken çıkartmıyorum teknoloji biraz da şans işi 1 2 seneden sonra çok fazla güvenmemek gerekir.

Katılmıyorum. Cihazın bataryası leş gibi. Samsung S10e, buds 2 ve watch 4 kullanarak samsung ekosistemi oluşturdum ama watch 4 gerçekten batarya açısından sıkıntılı. Sadece saat olarak kullanacaksanız 1 günü zor çıkartıyor. 2 gün çıkartıyor diyenler watch 4 kullandığına emin mi? benim cihazım 1 yıllıktı. Ondan dolayı batarya ömrü sıkıntılı olabilir. İçinde android var ve apk kurulabiliyor o yönden çok hoş. Ama bataryası çok kötü olduğu için saati sattım o kadar illet birşey. Aklında android saat almak varsa çoğunun batarya ömrü watch 4 ile aynı. Yerinde olsam GT3 elite edition alırdım babama hediye olarak almayı düşünüyorum. İlla alacağım watch 4 diyorsan 44mm al, 40mm gerçekten çok küçük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…