VarexCivic Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 4 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #41 totra_proska dedi: AMOLED yanığı saatlerde yok diyebilirim o pil göstergesi her dk yer değiştiriyor. Ben şarj durumunu kapattım uyurken göremiyorum zaten Genişletmek için tıkla... Always on displayi açık kullanan bazı Watch 4 kullanıcıları yaşamış bu durumu.
totra_proska dedi: AMOLED yanığı saatlerde yok diyebilirim o pil göstergesi her dk yer değiştiriyor. Ben şarj durumunu kapattım uyurken göremiyorum zaten Genişletmek için tıkla... Always on displayi açık kullanan bazı Watch 4 kullanıcıları yaşamış bu durumu.
G ginowhis Hectopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 1.230 Çözümler 4 Yer Bolu 3 Ekim 2023 #42 tahm oynuyom dedi: Samsung Galaxy Watch 4 classic almaya karaf verdim yardım eden herkese teşekkürlerimi iletiyorum. Genişletmek için tıkla... Memnun musun? Çakma saatten fark var mı?
tahm oynuyom dedi: Samsung Galaxy Watch 4 classic almaya karaf verdim yardım eden herkese teşekkürlerimi iletiyorum. Genişletmek için tıkla... Memnun musun? Çakma saatten fark var mı?
BlackWedge Centipat Katılım 12 Ekim 2022 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #43 ginowhis dedi: Memnun musun? Çakma saatten fark var mı? Genişletmek için tıkla... Oldukça memnunum öyle ki pilin 1.5 gün gitmesini eğer geliştirmedilerse 6 almam bile... Çakma saat hiç kullanmadım ama o kadar özellik var ki kullanmayı bile unutuyor insan.
ginowhis dedi: Memnun musun? Çakma saatten fark var mı? Genişletmek için tıkla... Oldukça memnunum öyle ki pilin 1.5 gün gitmesini eğer geliştirmedilerse 6 almam bile... Çakma saat hiç kullanmadım ama o kadar özellik var ki kullanmayı bile unutuyor insan.