Samsung Galaxy Watch 4 alınır mı?

kılıçhan

Hectopat
Merhaba efendim. Şimdi ben bu saati almak istiyorum. Fakat saat 2021 yılında çıkmış ve güncelleme desteği ne kadar veriliyor? Android kaç var gibi sorulara bilen kişiler yanıt verirse sevinirim. Ayrıca ben bu saati okula sokacağım ve okulda da temple run, subway sorf gibi oyunları oynamak istiyorum. Oynatır mı? İçindeki işlemci yeterli olur mu?

Merhaba, alınır. Watch 5 modelinden geri kalır yanı neredeyse yok. One UI 5.0 Watch sürümü kullanılıyor. Oyun ne kadar oynanır hiç denemedim ancak oyun oynanacak bir ekranı yok demeden geçemeyeceğim. Geçtiğimiz gün bir üyemiz video izlemek istiyorum diye sordu. İzleyebilirsin ama ne görürsünüz orası tartışılır. Akıllı saat olarak fazlası ile hakkını veren bir cihaz. Bataryası günü rahatlıkla çıkarabiliyor.

Merhaba, alınır. Watch 5 modelinden geri kalır yanı neredeyse yok. One UI 5.0 Watch sürümü kullanılıyor. Oyun ne kadar oynanır hiç denemedim ancak oyun oynanacak bir ekranı yok demeden geçemeyeceğim. Geçtiğimiz gün bir üyemiz video izlemek istiyorum diye sordu. İzleyebilirsin ama ne görürsünüz orası tartışılır. Akıllı saat olarak fazlası ile hakkını veren bir cihaz. Bataryası günü rahatlıkla çıkarabiliyor.

Evet reis oyun oynanacak ekranı yok oda zaten öylesine derste can sıkıntısı bakarım gibi düşündüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı