Samsung Galaxy Watch 5 alınır mı?

Makaleler
1
Arkadaşlar aslında ben anneme almayı düşünüyorum. Ancak Realme C25 telefon ile kullanılacak. Kurulum veya optimizasyon sorunu olur mu? EKG ve kalp ritim takibi bu cihazda ne kadar efektif kullanan varsa cevaplayabilir mi?

Arkadaşlar aslında ben anneme almayı düşünüyorum. Ancak Realme C25 telefon ile kullanılacak. Kurulum veya optimizasyon sorunu olur mu? EKG ve kalp ritim takibi bu cihazda ne kadar efektif kullanan varsa cevaplayabilir mi?
Kullanmıyorum ama deneyimleme imkanım oldu. Gayet güzel bir saat alınır. Optimizasyon sorunu olur mu bilmiyorum ama bence olmaz. Kalp takibi sorunsuz çalışıyor ve EKG konusunda iyi bence.

Watch 4 kullanıyorum çok memnunum. 5'IDE güzel yaptılar, öneririm.
Optimizasyonla ilgili bir bilgim yok. Samsung ekosistem kullanıyorum.

Watch 4 kullanıyorum çok memnunum. 5'IDE güzel yaptılar, öneririm.
Optimizasyonla ilgili bir bilgim yok. Samsung ekosistem kullanıyorum.
Şimdi bir yerde gördüm. EKG ve tansiyon ölçümü yalnızca Samsung Telefon ile kullanırken gerçekleşiyormuş. Ben ise sırf EKG ve kalp ritmi takibi için alacağım. Eğer dedikleri gibi kullanılmaz ise anlamı kalmaz.

Kullanmıyorum ama deneyimleme imkanım oldu. Gayet güzel bir saat alınır. Optimizasyon sorunu olur mu bilmiyorum ama bence olmaz. Kalp takibi sorunsuz çalışıyor ve EKG konusunda iyi bence.
Kalp takibi ve EKG benim için en önemli etken. Realme C25 gibi bir telefonda çalışır mı?

Samsung' u bilmiyorumda Huawei baya tutarlı ürünleri mevcut.
Avrupada falan sağlık merkezleri var yani bu sektörde baya arge ve para harcayan bir firma.
Babama aldık ama Galaxy Watch 5 kadar donanımlı değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı