Samsung Galaxy Watch 7 vs Huawei GT5 Pro

Şarj konusu aklımı çeliyor bir tek gerçi tasarım olarak da Huawei de çok hoşuma gidiyor.
Akşam tak gece çıkar. Güç tasarrufu modu açıksa 2 gün gidiyor Watch 4 Classic'in şarjı. Genelde gece uykumu ölçmesi için ve Spotify'dan şarkı açmak için kullanıyorum. He bir de spor. Güç tasarrufu kapalıyken 1 gün gidiyor.

Şarj konusu aklımı çeliyor bir tek gerçi tasarım olarak da Huawei de çok hoşuma gidiyor.

Huawei pil ve tasarım dışında Samsung'la bir değil. Samsung saatler bir telefon aratmaz özellikle donatılmış saatler, tek sorunları pil o da Huawei samsungun yanında dijital saat gibi kaldığı için daha çok pil süresine sahip. Yine de Samsung telefondan dolayı takır takır çalışması için Samsung saat önerimdir.
Bunu Samsung telefonda Huawei GT serisi saat ve Samsung Watch serisi saat kullanmış biri olarak söylüyorum.

Samsung saatler bir telefon aratmaz özellikle donatılmış saatler.

Çok doğru hocam. Telefona bağlanmadan harita, müzik kontrolü, telefona bağlandığında mesajlaşma, aramayı yönetme gibi özellikleri var. Kesinlikle çok kullanışlı. Üstelik Samsung health uygulaması da çok iyi. Yaptığınız sporu ayrıntılı bir şekilde inceleyebiliyorsunuz. Acil durum araması falan da var güzel çalışıyor. bisikletten düştüğümde düşüş algılaması çalışmıştı. Sadece 1 kere deneyimleyebildim ama o da olumlu oldu.

Hauwei saatlerin Galaxy Fit'lerden neredeyse hiç farkı yok.
Galaxy Watch öneririm.
Daha geçenlerde Watch 4 classic 46mm modelimi satıp Watch 6 Classic Astro 47Mm'ye geçtim ve hala son derece memnunum.
Güncel Samsung telefonunuz olduğu sürece Galaxy Watch en mantıklı tercih olur, telefonunuzun olmadığı yerde saatle internete bağlanırsanız neredeyse telefonla aynı işi yapabilirsiniz, telefon gibi Galaxy Watch'lar, hauwei saatler adım takibi, müzik çalma, bunların ötesinde çok fazla iş yapamıyorlar.
Telefonu her gün şarja takıyorsanız saati 2 günde bir takmak çok gelmez bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı