Samsung Galaxy Watch active 2 nasıldır?

254182

Hectopat
Selam. Bundan daha önce 2 yıl önce Samsung Gear S3 kullanmıştım. Şimdi az önce Samsung Galaxy Watch active 2 siparişi verdim. Kullanan var mı, sizce nasıl? Baktığımda herkes deli gibi öneriyor, çok beğeniyor, üstüne ölüyor resmen :D Özellik ve tasarımlarına ben de bittim açıkçası ama gündelik kullanım vs. sarjı nasıl gidiyor acaba? Kullanan varsa detaylı anlatabilir mi rica etsem?

Detaylı nasıl anlatsam bilemedim. Şarjı kullanım tarzınıza göre değişiyor. Mesela sürekli açık ekran özelliğini kullanırsanız 1 gün veya daha kısa sürdüğü oluyor. Eğer doğru düzgün kullanmayıp sadece saate bakmak için kullanırsanız 2-3 gün şarjının gittiği oluyor. Bana mağaza üzerinden indirilen bazı uygulamalar bozuk geldi. Bunlarda bilindik firmaların uygulamaları. Kadranlar vs. olsun birçok özelleştirme seçeneği mevcut. Başka bir sorunuz varsa cevaplayabilirim aklıma bunlar geldi.

Detaylı nasıl anlatsam bilemedim. Şarjı kullanım tarzınıza göre değişiyor. Mesela sürekli açık ekran özelliğini kullanırsanız 1 gün veya daha kısa sürdüğü oluyor. Eğer doğru düzgün kullanmayıp sadece saate bakmak için kullanırsanız 2-3 gün şarjının gittiği oluyor. Bana mağaza üzerinden indirilen bazı uygulamalar bozuk geldi. Bunlarda bilindik firmaların uygulamaları. Kadranlar vs. olsun birçok özelleştirme seçeneği mevcut. Başka bir sorunuz varsa cevaplayabilirim aklıma bunlar geldi.

Hocam daha önce ben Gear S3 classic kullandım. Sarjı o kadar kötüydü ki yani değil 1 günü yarım günü bile çıkarmıyordu açıkçası şimdi Watch active 2 aldım saat kullanımı konuusnda bilgi sahibiyim fakat sarjı 1 günü çıkarsa kafi yani benim için always on display yani sürekli açık ekran benim için önemli bir husus gösterişi seven bir yapım var çünkü :D zaten baktım mesajlara klavye ile cevap verip göndermek vs. bunlar için iyi bir Samsung Watch gerekiyordu dedim almışken Watch active 2 alayım Samsung markasının en iyi 2nci akıllı saati sonuçta boru değil :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı