Samsung Galaxy Watch FE Adlı Saat Üzerinde Çalışıyor

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
52.968
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Samsung Galaxy Watch FE Adlı Saat Üzerinde Çalışıyor

Samsung’un Galaxy Watch FE üzerinde çalıştığı ve yakın zamanda piyasaya sürebileceği yeni kanıtlarla ortaya çıktı. Samsung’un Galaxy Watch serisi, Apple’ın dışında akıllı saat arayanlar için en iyi seçeneklerden biri oldu. Son birkaç yıl içinde Samsung, çeşitli fiyat aralıklarında gerçekten harika ürünler sunmayı başarmıştı. Şimdi şirket daha pahalı seçeneklere yönelmek istiyor gibi görünüyor. Saatin, Galaxy Watch […]

Devamı: Samsung Galaxy Watch FE Adlı Saat Üzerinde Çalışıyor
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
Samsung FE serisiyle güzel bir çizgi tutturdu, S24 parası bile vermeden (çürük elmacılar için Iphone 13 parası) telefon, tablet, kulaklık, saat ekosistemi oluşturabiliyorsun. (Saatin de çıkış yaptığını varsayarak)
Fiyatları ne olur acaba? Almayı düdüşünebilirim.
Muhtemelen 3 falan olur.
 
Samsung FE serisiyle güzel bir çizgi tutturdu, S24 parası bile vermeden (çürük elmacılar için iPhone 13 parası) telefon, tablet, kulaklık, saat ekosistemi oluşturabiliyorsun. (saatin de çıkış yaptığını varsayarak)

Muhtemelen 3 falan olur.

Watch 4 iyileştirilmiş hali olursa direk alınır.
 
Hâli hazırda Watch 6'ya bütçesi yetmeyenler için 1300TL kadar daha ucuz olan Watch 4 Classic'in @DeadsCrazy'nin de dediği gibi bir tık daha iyileştirilmiş ve yine 3000-3500TL bandında satılan bir saat olursa alınabilir. Onun dışında yeni nesil takıntısı olan varsa Watch 4, 2 nesil eski diye 4000TL'ye almayanlar varsa, onlar bunu alır.
 

Geri
Yukarı