Samsung HD502HJ hard disk çalışmıyor

kadircyln

Decapat
Daha fazla  
Merhaba.
Daha önceden açtığım Hard disk konusunun devamı olarak, araştırmalar sonucunda karar vermekte son noktada olduğum bir durum var.
Elimde "Samsung HD502HJ 500 GB" hard disk var. Harici olarak da taksam, kartını da silsem, temizlesem de görmedi ve ses kesilmedi.
Son ihtimal ama büyük ihtimal kafa takıldı.
Sizce açmalı mıyım?

Mekanik diski kurtarmak zor. Bence fazla uğraşmayın.

Ses kesilmedi derken? Nasıl bir ses var ve kesilmiyor, biraz daha açar mısınız? Herkes eski konunuzu görmemiş olabilir. Mesela ben de görmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mekanik diski kurtarmak zor. Bence fazla uğraşmayın.
Veri kurtarma merkezleri uçuk fiyat çekiyor. Gerek yok o fiyatları vermeye diye düşündüm. Deneyeceğim olmazsa, yakarım :)
Ses kesilmedi derken? Nasıl bir ses var ve kesilmiyor, biraz daha açar mısınız? Herkes eski konunuzu görmemiş olabilir. Mesela ben de görmedim.
Nasıl yazılır ki ses şimdi?
Böyle ciyık ciyık diye vuruyor bir yere. Çok anlamam valla. Ama, akşam otopsiye gireceğim :)

Az çok ses belli hocam. Başladı mı iş zor.

Nasıl yazılır ki ses şimdi?
Böyle ciyık ciyık diye vuruyor bir yere. Çok anlamam valla. Ama, akşam otopsiye gireceğim :)
Kafa vuruyor gibi. O diskin HD253HJ numaralı olan yani 250 GB'lık olan modeli var bende de. İçini açarsanız fotoğraf atar mısınız? Diskimin içini merak ediyorum da :D Çok disk içi gördüm fakat hepsinin dizaynı farklı olabiliyor. Ondan merak ettim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı