Recovery Samsung J6+ Odin çalışmıyor

Daha fazla  
Annemin j6+ telefonu aşırı kastığı için Custom ROM yüklemeye karar verdim, OEM ve bootloader kilidini açtım, internetten OrangeFox ve 2 farklı TWRP indirdim, 3 farklı Odin sürümü indirdim ancak asla recovery'i flashlayamıyorum, Odin programını yönetici olarak açıyorum, AP kısmından tar uzantılı recovery seçip start diyorum ancak ya setup connection kısmında kalıyor ya da NAND write kısmında takılı kalıyor, bir sürü TWRP ve Odin denedim ancak sorun aynı, kablo ve port değiştirdim ancak sorun hala devam ediyor, nasıl çözebilirim @Heribert Yavuz.

Annemin j6+ telefonu aşırı kastığı için Custom ROM yüklemeye karar verdim, OEM ve bootloader kilidini açtım, internetten OrangeFox ve 2 farklı TWRP indirdim, 3 farklı Odin sürümü indirdim ancak asla Recovery'i flashlayamıyorum, Odin programını yönetici olarak açıyorum, AP kısmından tar uzantılı recovery seçip start diyorum ancak ya setup connection kısmında kalıyor ya da NAND write kısmında takılı kalıyor, bir sürü TWRP ve Odin denedim ancak sorun aynı, kablo ve port değiştirdim ancak sorun hala devam ediyor, nasıl çözebilirim @Heribert Yavuz.

Odin 3.13 sürümünü kullan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı