Bişe değil efendim.teşekkür ederim
Bişe değil efendim.teşekkür ederim
Merhaba arkadaşlar, telefonuma (j7 2015) ROM atmak istiyorum ama ROM bulamadım hep Android 11-12 var bende o kadar abartmak istemiyorum. Sizin bildiğiniz Android 7 veya 8 ROM'u varsa yazabilir misiniz? Teşekkürler. Bir de always on display desteklerse daha iyi olur.
Lin2age 19.1 de arama hatası var.Lineage OS 19.1 destekliyorsa kesinlikle tavsiye ederim. Ayrıca Android 7-8 ne yapacaksın Android 12 kullan.
Eğer sorununuz çözüldüyse yanıt olarak işaretlaerseniz sevinirim ayrıca kendi ROM rehberime göz atabilirsiniz : Rehber: Samsung Galaxy J7 2015 J700F için ROM'lar@623271 Çok teşekkür ederim, önceki ROM'da Google Play lisans hatası alıyordum, dediğiniz gibi gayet kararlı ve temiz.
Ayrıca kamerada bazı karıncalanmalar var bunu çözümü ise aroma gappsi kurmak ama google kamera kuruluncada whatsapp bazen fotoğraf çekmiyor.@623271 Çok teşekkür ederim, önceki ROM'da Google Play lisans hatası alıyordum, dediğiniz gibi gayet kararlı ve temiz.
Drive linkini atarım şimdi size.Lin2age 19.1 de arama hatası var.
Eğer sorununuz çözüldüyse yanıt olarak işaretlaerseniz sevinirim ayrıca kendi ROM rehberime göz atabilirsiniz : Rehber: Samsung Galaxy J7 2015 J700F için ROM'lar
Ayrıca kamerada bazı karıncalanmalar var bunu çözümü ise aroma gappsi kurmak ama google kamera kuruluncada whatsapp bazen fotoğraf çekmiyor.
Vede başka bir ROM'da Google kamera portu var onu root ile APK'yı değiştirince kamera daha iyi oluyor.
drive.google.com
Merhaba. Havoc OS unofficial 4.10 sürümü buldum J7 için ve de içinde Always on Display desteği var! Hemde çok stabil! Linki: [ROM][11] Havoc-OS 4.10 [j7elte] [UNOFFICIAL]
Yeni sürümlerinde sıkıntılar var denedim. En stabil bu.
Ekran görüntüleri:
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.