Samsung J7 Prime 2 ''only official released binaries are allowed to be flashed hatası

mehmetali09

Decapat
Daha fazla  
Başlıktaki gibi Samsung J7 Prime 2 telefonum "only official released binaries are allowed to be flashed" hatası vermeye başladı ne yapmalıyım.

Sadece OEM kilidi açman tek başına yeterli olmayabiliyor Samsung modellerinde. Cihazının root veya ROM yönerge sayfasında (XDA) vbmeta veya multidisabler dosyası olması lazım. Bunu da ek olarak Odin'den flaşlaman gerekiyor root dosyası ile aynı anda. Her model için geçerli mi emin değilim ama S10 ve bazı A serisi için bu gerekliydi.

Sadece OEM kilidi açman tek başına yeterli olmayabiliyor Samsung modellerinde. Cihazının root veya ROM yönerge sayfasında (XDA) vbmeta veya multidisabler dosyası olması lazım. Bunu da ek olarak Odin'den flaşlaman gerekiyor root dosyası ile aynı anda. Her model için geçerli mi emin değilim ama S10 ve bazı a serisi için bu gerekliydi.

Eski Samsung modellerinde sadece OEM yetiyordu Samsung A5 2016 telefonumdan biliyorum.

Cihaza stock ROM at öyle dene.

Onu yaptıktan sonra oldu hocam dün hatta bir konuda bana yazmıştınız ben ondan sonra stock indirdim ama bu sefer de böyle oldu.

Türkiye yazılımı yüklemeyi deneyin.

Hocam indirdiğim stock yazılımı SamFw'den Turkey seçip indirdim.

@Heribert Yavuz hocam büyük ihtimalle sizde şaşkınsınız bu duruma bende daha önce böyle saçma hatalarla karşılaşmadım.

Maalesef markalarım kendi ROM'larında tutma çabasından dolayı telefon rezilleşiyor Android'in özgürlüğünden yararlanamamıza sebep oluyor şimdi Android 8.0 orijinal stock ROM'u indireceğim çalışırsa haber edeceğim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı