Samsung J7 Pro ekran kilidinde reset atıyor

Charlies

Hectopat
2-3 gün önce Wi-Fi sorunu vardı telefonun, şimdi düzeldi ama şimdi de ekran kilidi (güç) düğmesine basınca ekran kilitlendikten sonra kendini kapatıyor şarjı olmasına rağmen. İkide bir açılıp kapanmasından dolayı da hoparlörü patladı. Sabahtan beri kafayı yiyorum. Hani biliyorum 2 yıllık telefona sahibim ama askere gideceğim 2 ay sonra, askerde yenilemeyi düşünüyorum. O zamana kadar da kullanmayı düşünüyorum. Nedir bu sorunun çözümü, bilen var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bootloop olmuş sanırım sürekli açılıp kapanıyor.

Bir ihtimal yazılımsal ise resmi ROM tekrardan attığınız zaman belki düzelir.

Veya Hard reset atabilirsiniz.
Hard reset attım düzelmedi.Resmi romu atmayı düşündüm ama brick ederim diye telefonu vazgeçtim.
Şöyle söyleyeyim açılıyor telefon ana ekranı da görüyorum ama kilit tuşuna basınca telefon kendini kapatıyor.

Son düzenleme:
ROM atmayı dene, olmazsa sorun Anakart kaynaklı olabilir. Bende de 9.0 güncellemesinden sonra ara sıra nadir bir biçimde ekran kilidini açarken telefon donuyor cihazı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Güncellemeden sonra bu oldu, senin cihazda böyle bir sorunla karşılaştın mı hiç?

Samsung J7 Pro telefonunuz ikide bir reset mi atıyor? Güç düğmesine basınca veya orta tuşa basınca Samsung J7 Pro telefonunuz reset atıyorsa, "ayarlar" - "kilit ekranı" - always on display" özelliğini kapatınız. Bu ayar Samsung J7 Pro telefonunuzun reset atılmasına yeniden başlamasına çözüm olacaktır.
Arkadaşlar daha yeni çözdüm. İlk önce telefonu wipe ile fabrika ayarlarına döndürdüm.

Fabrika ayarlarına dönmek için telefon kapalıyken ses kapatma tuşu ve orta tuş basılı iken güç tuşuna basılı tutulur nokta bu 3 tuş basılı iken Android simgesi gelene kadar beklenir nokta Android simgesi geldiğinde wipe ekranına geçiş sağlanır nokta burada wipe fabrika ayarları'na dön seçeneği seçilerek telefon fabrika ayarlarına döndürülür.

Telefon fabrika ayarlarını döndürüldükten sonra kilit ekranı always on display seçeneği kapatılır. Böylelikle telefonun güç düğmesine basınca atılan reset işlemi, telefonun orta tuşuna basınca atılan resetleme hatası problemi ortadan kalkmış olur.
Ertaç özenç - 22/12/2022

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı