Samsung J7 Pro Wi-Fi sorunu

Ekran hassasiyeti vasat bir telefon.
Kırılmaz cam takılı mı senin cihazda? J7 Prime kullanırken bile ekran hasasiyeti çok iyiydi, J7 PRO modelinde nasıl böyle bir vasat bir hassasiyet yapar inanılır gibi değil. Cam koruyucu takmadan önce hassasiyet daha iyiydi aslında. Ondan sonra daha kötüleşti, alıştığım için yine telefonu hızlı ve seri bir şekilde kullanabiliyorum. Ancak bu telefonu eline ilk kez alan kişiler zorlanıyor. Kırılmaz camı da ekran kırılmaya daha fazla dayanıklı olsun diye mecburen takıyoruz. J7 PRO modelinde Corning Gorilla Glass diye bir cam koruması da mevcut değil. 3-4 defa düşürmeme rağmen herhangi bir sorun yaşamadım daha. 2,5 yıldan fazladır kullanıyorum J7 PRO'yu memnunum. Ekran, batarya, stabilite ve kamera olarak güzel bir telefon.

Kırılmaz cam takılı mı senin cihazda? J7 Prime kullanırken bile ekran hasasiyeti çok iyiydi, J7 PRO modelinde nasıl böyle bir vasat bir hassasiyet yapar inanılır gibi değil. Cam koruyucu takmadan önce hassasiyet daha iyiydi aslında. Ondan sonra daha kötüleşti, alıştığım için yine telefonu hızlı ve seri bir şekilde kullanabiliyorum. Ancak bu telefonu eline ilk kez alan kişiler zorlanıyor. Kırılmaz camı da ekran kırılmaya daha fazla dayanıklı olsun diye mecburen takıyoruz. J7 PRO modelinde Corning Gorilla Glass diye bir cam koruması da mevcut değil. 3-4 defa düşürmeme rağmen herhangi bir sorun yaşamadım daha. 2,5 yıldan fazladır kullanıyorum J7 PRO'yu memnunum. Ekran, batarya, stabilite ve kamera olarak güzel bir telefon.
J7 prime kullanıyorum cidden ben bu kadar sağlam telefon ile ilk kez karşılaştım. Sayısız kere düşürememe rağmen ekranda en ufak kırılma çizik veya görüntüde renkte birşey vs görmedim arka tarafta ve yanlarda biraz cızılma oldu sadece.
Sağlamlık açısından amiral telefonlarla kapışır cinsten.

J7 Prime kullanıyorum cidden ben bu kadar sağlam telefon ile ilk kez karşılaştım
Aynen çok haklısın, ben 5-6 ay kullandım, kamerası yüzünden sattım. Sağlamlık konusunda amiral gemisi modellerden bile daha iyi, kolay kolay bir şey olmuyor. Kılıfsız bile çok sağlam telefon.

Oyun oynarken kırılmadan önce pubg oynarken bir anda arkaya yada havaya bakıyordu karakter.Kırıldığında bir daha da taktırmadım.2 3 tane ufak tefek cizik var ama dedigin gibi çok dayanıklı cihaz.Alüminyum kasa sayesinde.Bende memnunum
@AYYILDIZ TİM PUBG neden indiremiyorsun? PUBG performansı yetersiz bir cihaz.
16 gb hafızanın aldığında muhtemelen 8 9 GB'ını kullanabiliyorsundur tahminimce.Ne kadar hafıza karti takarsan tak yine yetersiz kalıyor telefon şimdiki teknolojiye göre.Bir oyun çıkıyor en az 800 900 MB.Haliyle PUBG Lite bile indirse illa bir süre sonra yerini beddualara bırakacak cümleleri.😂

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı