Samsung J7 vs A3 2016?

apexsteam

Hectopat
Daha fazla  
J7 Cortex A53 8 çekirdekli işlemci barındırıyor. A3 2016 ise Cortex A53 4 çekirdekli işlemci barındırıyor. İkisinde de MaliT720 Gpu var. J7 1100Tl A3 2016 1250Tl. Hangisini tercih etmeliyim ? İşlemcinin 4 veya 8 çekirdekli olması oyunlarda çok mu fark gösteriyor ?

Son düzenleyen: Moderatör:
fiyat performans olarak g3 32 gb lık modelde olabılır mashmelow 6 ya guncellemede verecekmıs o da 4 cekırdeklı ama donemın ıyı cıhazlarından... teknolojı marketlerıne 1300 cıvarı ınternette gray urun olarak 950 1100 gıbı fıyatlarada bulabılırsınız...
Ayrıca j7 evet guzel ama ekranı ve malzeme kalıtesı bence yetersız... A3 sık bır cıhaz ancan 1.5 gb ram var sadece alo dıyıp bıraz whatsup bıraz face takılırım dıyorsanız ıs gorur ama yogun bır telefon kullanıcıysanız maıl alısverısıdır twiterdır ınstegramdır vs vs gıbı sosyal medyayı cok kullnan bırysenız kı oyun da oynarım dıyorsanız ne a3 ne j7 ısınıze yaramaz... Fiyat performans olarak g3 32 gb ıda dusunun derım...Eski model ama su ankı fiyatına gore dusunulebılır...

J7 Cortex A53 8 çekirdekli işlemci barındırıyor. A3 2016 ise Cortex A53 4 çekirdekli işlemci barındırıyor. İkisinde de MaliT720 Gpu var. J7 1100Tl A3 2016 1250Tl. Hangisini tercih etmeliyim ? İşlemcinin 4 veya 8 çekirdekli olması oyunlarda çok mu fark gösteriyor ?
Kesinlikle J7 taraftarıyım. segmentleri farklı biraz ama j7 birazdaha üst seviye. pil performansı muazzam. kamerasıda güzel. Bende hep bu fiyat segmentine lenovo vibe p1 öneriyodum fakat cihazın canlısını görünce cihazdan soğudum.Arayüzü falan çok ağır geldi bana

kardeşim ben a3 (2016) kullanıyorum ve sana tavsiye ederim şarjı çabuk doluyor ve 1 günde bitirmek her baba yiğidin harcı değil derim j7 ise hem plastik hemde biraz güçsüz ben memnumum a3 2016 dan sanada tavsiye ederim zenfone sakın alma çünkü annemdede zenfone 2 var 3 ayda 1 bozuluyor zenfonenin hiçbir modeli sağlam değilmiş sana kesinlikle a3 2016 al derim hem tasarımıda güzel hiçbir sorun yok telefonda ama biraz ekran çözünürlüğü düşük

J7 kullanıyorum ve pil gücü, kamerası, ekranı çok güzel gerçekten. 1,5 GB RAM biraz az ama yeterli olacaktır. Oynadığım oyunlarda sıkıntı yaşamadım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı