Samsung kullandıkça yavaşlıyor mu?

Eğer S2-S3 döneminden bahsediyorsanız evet yavaşlıyor.
Bu yavaşlama Samsung'un yaptığı kasıtlı bir yavaşlama değil, format atınca düzeliyor.

A50 çok daha güncel bir telefon ve böyle bir sorunu yaşamazsınız yazılımsal çöp doldurmadığınız sürece.
 
Vay be samsung cihaz alıp bununla övünenler var hala, helede note ve s model dışındaki kullanıcılar övünüyor, sizler uzaydan mı geldiniz sosyolojik ve psikolojik açıdan sizleri masaya yatırmak lazım 😂

Boş yapmana gerek yok kardeşim. Yazdıklarından zaten yaşın ve karakterin belli oluyor Herkesin parası yetmiyor "XS MAX" "NOTE 10" almaya. Kim hangi telefonla mutluysa bu seni zerre gram ilgilendirmez güzel kardeşim.
 
Hayır yavaşlamıyor, S3 ve S4 dönemlerinden kalmış safsatalardan kurtulun artık.
Bende 16 GB'lık J7 Pro var hafıza dolmaya başlayınca yavaşlama oluyor belki sorunun hafızadır.
Bende de 32 GB'lık J7 PRO var, 2 yıldır kullanıyorum, bir yavaşlama yok, Pie ve Oreo güncellemesini de telefona kurmadım daha, o sürümlerde telefon daha hızlı ve stabil. Hafıza durumu da telefonun hızına doğrudan etki etmez pek.

O kadar erken değil ama ortalama bir yılı geçtikten sonra resmen cihaz hafif hafif ölmeye başlıyor. Yani ilk günüyle pek alakası kalmıyor maalesef. Fiyatı zaten göklerden yerlere iniyor direkt.
1 yılda da bir şey olmuyor. Eski Samsung modelleri sorunluydu bunu kabul ediyorum. Lakin S5 modelinden itibaren arayüz sorunları giderildi, kesinlikle Samsung cihazlarında eskisi gibi sorunlu bir arayüz yok.

Son olarakta güncelleme ile telefonun yavaşlattıldığını iddaa edenler var, planlı eskitme Android cihazlarında hele Samsung gibi bir firma da hiç yok. Zaten maksimum 2 yıl güncelleme desteği veriyorlar, bir de çıkıp planlı eskitme yapacak halleri yok. Güncellemeleri kısa sürede kesiyorlar, Apple gibi 4-5 yıl güncelleme desteği veren firma Android tarafında yok. Güncelleme almadı diye de telefon yavaşlamaz, planlı eskitme söylemleri de şehir efsanesidir.
 
Son düzenleme:
3 yıl kadar j2 (2016) kullandım. 2. Yıldan sonra kasmaya, yavaşlamaya başladı. Vaktinde 650 tl'ye almıştım. O zamanın samsungun en alt modeliydi. Yani 600 tl lik telefondan ne bekliyorsunuz ki...
Alın bir amiral gemisi kasma derdiniz olmaz. 4000 tl lik telefonlarla bunlar kıyaslanmamalı.
 
@BERWAR LG G4 sorunlardan sonra güncelleme almadığı için sıkıntı yok. :) Uygulamalardan gelen yeni güncelleme ile yavaşlama olursa böylelerine de geçerli olabilir. :)

Samsung orta seviyeli telefonların yavaşlaması 3.senesinde başlıyor diyebilirim. A7 2016 telefon şuanda akrabam kullanıyor elime aldığımda kasmalar ve yavaşlamalar olmaya başlamış. Hard Reset attım biraz daha iyi oldu telefon. Sanırım hafıza falan dolmaya başlayınca daha çok belli oluyor belli süreden sonra.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı