Samsung LC27HG70QQMXUF 1ms 144Hz vs. MSI Optix MAG272QP Monitör

cnazik

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Akademisyen
Merhaba,

İki monitör arasında gidip gidip geliyorum. Hangisini neden ve niçin almam gerektiğini yazabilir misiniz?
05/04/2020 tarihi için geçerli fiyatları aşağıda yazıyorum.

1- (Curved-kavisli) Samsung LC27HG70QQMXUF 27" 1ms 144Hz (2700₺) (Ürün 2K ama 4K destekliyor diyenler var nasıl oluyor.)
2- (Flat - düz)MSI OPTIX MAG272QP 27" 1ms 165Hz (2700₺)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de şu samsung monitörü alsam mı almasam mı bilemedim kaç gündür , msi monitörleri pek önermiyorlar fakat arkadaşlar daha iyi bilir

Arkadaşlar 144Hz laptop kullanıyorum 60Hz monitöre geri dönmek istemedim (4K olsa bile farkeder diye düşündüm) monitörü 2698 ₺'ye hepsiburada.com'dan aldım. Fiyatı hemen arttırmışlar sanki beni bekliyorlar gibi 😄. İnşallah sorunsuz teslim alıp uzun yıllar kullanırız. Yalnız burada arkadaşlara bir sorum olacak.

Forumda bazı yerlerde satın alan arkadaşlar "Monitörün üzerinde kesinlikle etiket olması lazım ve bana gelen üründe olmadığı için iade ettim" demiş. Aşağıdaki görseldeki etiket her gelen sıfır üründe olması gerekir mi? Yani bu etiket olmazsa bana gelen ürünün sıfır olduğundan nasıl emin olabilirim ?

Son düzenleme:
Öncelikle hayırlı olsun , ben çok kararsız kaldım ve indirim bitti fakat mediamarkt ta hala indirimde . Monitör gelince yorumlarını paylaşabilir misin , aşağıdaki monitörün de ips olması beni çok cezbediyor

Evet arkadaşlar monitörü aldım fakat ürün ikinci el çıktı ya da iadeden gelen ürün bilemiyorum.. Yeni konu açarak sizleri bilgilendirmek isterim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı