Samsung LC27HG70QQMXUF (C27HG70) vs ASUS TUF Gaming VG27WQ

sosyalci345

Kilopat
Bu iki model arasında kaldım bütçem 3000TL. Hangisini önerirsiniz? Deneyimleriniz fazlasıyla önemli. Alternatif de önerebilirsiniz. 2K 144Hz ve G-Sync uyumlu olması önceliğim. Bu monitör işinden çok anlamıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.

@SkyRose

Müsait olduğunda yazar mısın ? Kararsız kaldım fazlasıyla. viewsonic vx2758-2kp-mhd öneren de var. 3ü arasında en iyisi hangisidir ?
Viewsonic kronik ekran yırtılma sorunlu. Her zaman çıkmasa da çıkma ihtimali var ve çıkarsa baş ağrıtabilir.

TUF ve Samsung arasından da Samsung öneririm. Daha iyi renk derinliği, renk gamutu, daha yüksek HDR sürümü, QunatumDot olması vs. ASUS'a karşı epey avantajı var.

Viewsonic kronik ekran yırtılma sorunlu. Her zaman çıkmasa da çıkma ihtimali var ve çıkarsa baş ağrıtabilir.

TUF ve Samsung arasından da Samsung öneririm. Daha iyi renk derinliği, renk gamutu, daha yüksek HDR sürümü, QunatumDot olması vs. ASUS'a karşı epey avantajı var.
Çok teşekkür ederim. Fiyatları aynı Samsung ile Viewsonic’İn. Açıkçası risk almak istemiyorum. Tercihim Samsung’tan yana olacak. Eğer önerin varsa bu iyidir dediğin 300 400 bütçe arttırıp onu alabilirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı