Samsung LC27JG50QQMXUF vs MSI MPG27CQ

57'Alay

Megapat
Daha fazla  
Aşağıdaki monitörler bütçeme göre düşündüğüm monitörler. MPG27CQ en cok istediğim. 2700'e düşmüştü dün kaçırdım. Onun yerine LC27JH50QQ tercih edilebilir mi? 4ms cok, olması bir kayıp olur mu? Bir de diğer HDR desteği olan Samsung daha mı iyi? Siz bunlardan hangisini tercih ederdiniz? 2400'e Samsung 144 Hz 4ms mi yoksa biraz daha bekleyip araştırıp MPG27CQ almak daha mı iyi olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
En iyisi biraz daha bekleyip o zaman MPG27CQ mu almak sizce ?
Bana göre 3. sıradaki Samsung alınabilir. Fiyat sorun değilse tabi onun dışında MSİ ve diğer Samsung da olabilir 4 MS olması çok bir şey kaybettirmez ama MSİ daha fazla özellik barındırdığından ikisi arasından MSİ ama üçü de dahilse QLED Samsung monitör öneririm. Çok fazla da fark yok aralarında ama fiyat farkı fazla olursa MSİ bazen kampanya yapıyor sürekli o zaman alıınır.

Bana göre 3. sıradaki Samsung alınabilir. Fiyat sorun değilse tabi onun dışında MSİ ve diğer Samsung da olabilir 4 MS olması çok bir şey kaybettirmez ama MSİ daha fazla özellik barındırdığından ikisi arasından MSİ ama üçü de dahilse QLED Samsung monitör öneririm. Çok fazla da fark yok aralarında ama fiyat farkı fazla olursa MSİ bazen kampanya yapıyor sürekli o zaman alıınır.

Büyük ihtimal gönlüm hep MSI’da diğer iki 3 sıradaki samsungu dün kaçırdım 2900 tl fiyatı vardı ilk sıradaki samsung 2400 tl 2100 gibi düşse hiç düşünmeden alırdım ama msı bekleyeceğim

C27HG70 ile MPG27CQ diğer ikisine kıyasla daha iyiler. AOC modeli TN panel olduğu için almanızı pek de tavsiye etmiyorum, ama fiyatı diğerlerine kıyasla daha düşük olduğundan alınabilir. C27HG70 ile MPG27CQ aynı fiyattaysa C27HG70'i, değillerse daha ucuz olanı tavsiye ederim.

C27HG70 ile MPG27CQ diğer ikisine kıyasla daha iyiler. AOC modeli TN panel olduğu için almanızı pek de tavsiye etmiyorum, ama fiyatı diğerlerine kıyasla daha düşük olduğundan alınabilir. C27HG70 ile MPG27CQ aynı fiyattaysa C27HG70'i, değillerse daha ucuz olanı tavsiye ederim.
Diğer Samsung Samsung LC27JG50QQMXUF Monitör buna hiç girmiyorum o zaman dediğiniz gibi iki monitörü araştırıyorum

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı