Samsung LS25HG50FQMXUF Ölü Piksel Sorunu

Mertb4kiee

Kilopat
Katılım
31 Aralık 2015
Mesajlar
256
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. Monitörü alalı 1 hafta oldu ve ölü piksel testi temiz çıkmıştı. 10 dakika önce Google’ye girdim ve sağ tarafta garip bir şey var. Bu ölü piksel mi? Garantiye göndermeli miyim? Sadece açık renklerde gözüküyor. Ve Hepsiburada ölü piksel için garanti sunuyor mu? Teşekkürler, iyi Sosyal'ler.
Image1532642615.409542.jpg
 
Merhabalar. Monitörü alalı 1 hafta oldu ve ölü piksel testi temiz çıkmıştı. 10 dakika önce Google’ye girdim ve sağ tarafta garip bir şey var. Bu ölü piksel mi? Garantiye göndermeli miyim? Sadece açık renklerde gözüküyor. Ve Hepsiburada ölü piksel için garanti sunuyor mu? Teşekkürler, iyi Sosyal'ler.Eki Görüntüle 318503

Merhaba, yaşadığınız aksaklık için üzgünüz. Size yardımcı olabilmemiz için sistemde kayıtlı e-posta adresinizi, cep telefonu numaranızı ya da sipariş numaranızı iletmenizi rica ederiz.
 
Merhaba, size bilgi verilmiştir. Herhangi bir sorun yaşamanız durumunda bizimle iletişime geçebilirsiniz. Teşekkürler.

Desteğiniz için teşekkür ederim. Gerçekten çok ilgilisiniz. Ama az önce bilgisayarı açtığımda o sorunun şeyin olmadığını gördüm ilginiz için teşekkür ederim.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı