Samsung LS27AG320NUXUF vs AOC Gaming 27G2SP/B

eneskaradeniz

Kilopat
Daha fazla  
Samsung Odyssey G3 LS27AG320NUXUF 27" 1 ms Full HD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü

AOC 27G2SP 27" 1 ms Full HD G-Sync FreeSync IPS Oyuncu Monitörü

Bu iki monitör arasında kaldım. Aradaki fiyat farkı 1 bin TL. Az bir para değil fakat IPS olması, SRGB'nin değerinin yüksek olması, G-Sync olması gibi birçok etken var. Ek olarak PS5 veya Xbox s/x 120Hz desteği de mevcut. (konsola sahip değilim ama ileride olabilir.)
IPS ve VA panel arasında çok bir fark var mıdır? Bin TL'ye değer midir? Yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
G3 sorunlu bir model asla tavsiye etmem. AOC'un modeli fena değil ancak gecikme süresi 4ms GTG fazla. https://www.hepsiburada.com/lenovo-...rce=pc&utm_term=k&v=1.8.6&wt_pc=akakce.c.k.pc Lenovo'nun kesinlikle bu modelini tavsiye ederim. Gerçek 1MS GTG ve tam 8 bit renk derinliği sunuyor ve 1080p çözünürlük için en iyi ekran büyüklüğüne sahip. AOC'un o modeli 1080p için büyük ve PPI değeri de düşük o yüzden pikselleri hissedebilirsiniz.

G3 sorunlu bir model asla tavsiye etmem. AOC'un modeli fena değil ancak gecikme süresi 4ms GtG fazla. https://www.hepsiburada.com/lenovo-...rce=pc&utm_term=k&v=1.8.6&wt_pc=akakce.c.k.pc Lenovo'nun kesinlikle bu modelini tavsiye ederim. Gerçek 1ms GtG ve tam 8 bit renk derinliği sunuyor ve 1080p çözünürlük için en iyi ekran büyüklüğüne sahip. AOC'un o modeli 1080p için büyük ve PPI değeri de düşük o yüzden pikselleri hissedebilirsiniz.

Evet Lenovo'nun bu modelinin linkini atacaktım şimdi gerçekten çok başarılı bir model bayağı iyi alınabilir kuşkusuz.

G3 sorunlu bir model asla tavsiye etmem. AOC'un modeli fena değil ancak gecikme süresi 4ms GtG fazla. https://www.hepsiburada.com/lenovo-...rce=pc&utm_term=k&v=1.8.6&wt_pc=akakce.c.k.pc Lenovo'nun kesinlikle bu modelini tavsiye ederim. Gerçek 1ms GtG ve tam 8 bit renk derinliği sunuyor ve 1080p çözünürlük için en iyi ekran büyüklüğüne sahip. AOC'un o modeli 1080p için büyük ve PPI değeri de düşük o yüzden pikselleri hissedebilirsiniz.

Attığınız iki modelden de iyidir bu monitör. Haberiniz olsun.

Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum. Yakın zamanda bir arkadaşıma da bu modeli aldırttım ve oldukça memnun.

Hocam guzel monitor eyvallahda 27 inch istiyorum ama 27 inch icin ne almalıyım?

IPS ve VA panel arasında fark var. IPS panelde renkler daha canlı ve daha göz alıcı. 1000 TL farka değer AOC olanı almak daha mantıklı. Ayrıca G3 olan model sorunlu ghostingli bir model.

Bütçenizi belirtin daha iyi öneri yapan olur belki.

Bütçem maksimum 5.5k daha da cikamam 27 inch istiyorum, yukari aşağı hareket etmelimin 144Hz 1ms olmalı.

Hocam guzel monitor eyvallahda 27 inch istiyorum ama 27 inch icin ne almalıyım?

Bütçem maksimum 5.5k daha da cikamam 27 inch istiyorum, yukari aşağı hareket etmelimin 144Hz 1ms olmalı.

5.5k bütçede yok öyle bir monitör bulursanız bana da atın.

24 inch ama 27 istiyorum.

Hocam 5.5k TL bütçede 27 inc pivot olsa da Samsung G3 gibi ürünler var 24 inc Lenovo sizin attığınız iki modelide ezer geçer.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı