Samsung M.2 980 vs 970 EVO SSD

Vatan'ı arayıp sordum ama SN750'de dram yok dediler. Dram olup olmadığını nasıl anlayacağız bir SSD'de? Bu videoda dram olduğunu söylüyor mu hepsini izlemedim.

Vatan Bilgisayar dediğin yer mahalle bilgisayarcısının büyüğü. Herifler DRAM'in ne olduğunu bile bilmiyordur.

Vatan Bilgisayar dediğin yer mahalle bilgisayarcısının büyüğü. Herifler Dram'in ne olduğunu bile bilmiyordur.

Yani biraz öyle evet bilmiyor gibi konuştu ben biraz daha araştırayım linklere, eyvallah.

Ben şimdi 250 GB Samsung 850 EVO SATA SSD kullanıyorum. SN750 geçince günlük kullanımda bile fark olacaktır herhalde bırak video edit vs programları?

Tabii ki SATA SSD nere NVMe nere. 1,5 yıl kullanımdan sonraki hızları bile böyle;

Screenshot_3.png

Bende bu gün alacağım 650 TL ye.

Vallahi sanırım ben de birkaç gün içinde alacağım. Vatanda 900 lira internette 650 :D. Bugün alamazsak iki ay sonra mecbur alacaz, dolar yine artacak.
Ben ikisinden de vazgeçip Crucial P5 aldım :)

Uyarı! Bu konu 4 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı