Samsung M3 Portable USB 3.0 Sorunu

medal55

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.Öncelikle konu yeri doğrumu tam olarak bilmiyorum ve özür diliyorum.Soruna gelecek olursa,ben 2-3 hafta önce bir sistem topladım ve anakart MSI Z87-G43 Gaming anakart.Bir de önceden aldığım Samsung M3 Portable Harici Diskim vardı. Şimdi bu disk USB 2.0 üzerinden normal olarak çalışıyor.Lakin USB 3.0'a taktığımda bağlantı kopup duruyor,pc den hariciye normal olarak dosya atabiliyorum ama hariciden pc ye dosya atamıyorum.Sabahtan beri bunla uğraşıyorum.Driverlarım tamamen güncel.Anakartta da sorun olduğunu düşünmüyorum yeni aldım ve sonuçta ara sıra okuyor.Yardımlarınız için şimdiden sağolun :)

http://content.hwigroup.net/images/products/xl/187095/2/msi_z87g43.jpg Anakartının resminde gördüğüm kadarıyla 2 adet usb 3.0 slotu var,bu slotlarda sıkıntı oluyorsa mutlaka başka bir usb 3.0 aygıt denemen gereklidir,eğer sorun kasa ön portlarındaki usb 3.0 slotlarında ise aradaki kabloda bir sıkıntı olabilir,bunu anlamak içinse mutlaka başka bir usb 3.0 aygıt lazım,en kötü elinde usb 2 bellek varsa 3.0 slotuna takıp dene bakalım onda nasıl tepki verecek ? bellek olabilir veya belki hdd usb kablosunda sıkıntıda olabilir,deneme yanılma yoluyla denemen lazım.

3.0a 2.0 USB takınca sorunsuz olarak çalışıyor. Sorun sanırım haricide çünkü aynı model ile aynı sorunu yaşayanlar olmuş

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı