Samsung M31 alınır mı?

alanyal7

Kilopat
Arkadaşlar elimde iç ekranı kırık Note 5 var 3 buçuk yıllık falan. 850 TL'ye yaptırma şansım var sizce yaptırayım mı? Yoksa yeni telefon mu bakmalıyım? Sizce ne yapayım siz olsanız ne yapardınız? Bir de telefona 3 bin falan verilir mi yoksa daha uygun bir şey mi bakmalıyım? Benim için önemli olan batarya, ekran kalitesi, ve dayanıklılık. Aklımda M31 Samsung vardı sizce 2900 verilir mi yoksa daha uygun bir şey önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Xiaomi Redmi Note 8. olabilir cihazın Türkiye garantisi olup olmamasına dikkat edin ithalatçı garantiler çoğunlukla esnaf oluyor. Bence 850 TL verilmez benim de s 5'im vardı 500 TL gibi bir fiyata yaptırdıktan 3 ay sonra bozuldu.

telefonun uzun ömürlü olması benim için daha önemli o yüzden m31 düşünüyodum.xıaomi pek de iyi gelmemişti.
redmi note 8 mi yoksa redmi note 9 mu
3100 olmuş m31 sanırım vazgeçtim

Ne zamandır kullanıyorsun kronik hataları var mı? Note 9'da kamerada tozlanma varmış

4 Aydır kullanıyorum her çeşit insana hitab ediyor telefondaki ayarları kendine göre değiştirebiliyorsun kendi virüs koruma programı var oyunlarda PUBG'de kasmadan oynuyorum web e çabuk giriyorum kullanışı kolay
Ne zamandır kullanıyorsun kronik hataları var mı? Note 9'da kamerada tozlanma varmış

Bir tek şarj aleti ufak ısınıyor o kadar

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı