Samsung M51 alınır mıydı?

Ondan dolayı mı herkes Xiaomi tercih ediyor?

Alan kişiler pişman olup almayın diyor bakın pazardaki artma oranına yeşil olarak gösterilmiş, bir de Oppo'ya bakın, işte kalite farkı :(. Ayrıca Samsung'dan çok daha geride pazar payı olarak herkes nasıl Xiaomi tercih ediyor git gide pazardaki artışları düşüyor sen herkes Xiaomi tercih ediyor diyorsun.

Dosya Ekleri

• Screenshot_64.jpg
    Screenshot_64.jpg
    38,4 KB · Görüntüleme: 60
Teşekkür ederim Poco almayı düşünüyordum ancak tasarımına hiç bakmamıştım. Bence arka kamera çok çirkin duruyor.

Evet telefonun arka kamerası çirkin ve çok çıkıntılı. Ben oyun performansına ve 3 yıl desteğinden dolayı Poco X3 aldım. M51'de güzel telefon.

Sattığı telefondan kazandıkları yetmiyor, üstüne reklamdan para kazanmaya çalışıyorlar.

Bence rezilliğin kralı...
Düşünsenize, o kadar para verip Mi Note 10 Lite, Poco X3 falan alıyorsunuz, telefonun ayarlarında reklam var. Rezillik. Bir de bu şirketin telefonlarını savunuyorlar ya.

Tam bir rezillik...

@Teknocuk M51 gayet güzel telefon. Sizi asla üzmez. Hayırlı olsun.

Poco işlemcisi hepsinden iyi. Ekranı hepsinden iyi sen neden bahsediyorsun.
İyi de ne kadar iyi? Sentetik testte fark %2 civarında. Ekran iyi demişsin kime göre iyi? Şahsen 120Hz LCD ekran yerine 60Hz Super Amoled'i tercih ederim.

Mükemmel bir tercih yapmışsın. Ben de ön sipariş ile M51 aldım. Şarjı benim kullanımımda 3-4 gün gidiyor. Kamerası olsun arayüzü olsun hepsi fiyatına göre gayet iyi. Kasma donma vs. de yok. Ayrıca Super Amoled Plus ekran var. Ben alırken yanında da Galaxy Buds verdiler. Bir de akıllı saat alabilirsem tam bir ekosistem kurmuş olacağım. Tek dikkat etmen gereken kısım kılıfını ve ekran koruyucusunu önceden hazırla.

Edit: iPhone SE 2020'den M51'e geçtim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı