Samsung M52 alınır mı?

Ben de öyle düşünüyordum. M52 almak için yola çıktım. OIS farkını canlı canlı mağazada test edince A52 alıp geldim. 😀

Ne kadar az o kadar iyi.

Yani kişiye göre değişir tabi, video çekmeyi seven biriysen A52 senin için mantıklı, ben telefonu elime alıp video çektiğimi bile hatırlamıyorum 😂
Nasıl test ettiniz? Benim bildiğim M52 sadece internette satılıyor. 2 telefonu mağazada nasıl karşılarştırdınız? Bende M52 var öğrencimde A52 var açıkçası birkaç fotoğraf çektim yan yana pek bir fark göremedim ama video kısmında biraz fark var.

Şarjı nasıl gidiyor bir de ısınma sorunu vb. şeyler oldu mu hocam?

Yani kişiye göre değişir tabi, video çekmeyi seven biriysen A52 senin için mantıklı, ben telefonu elime alıp video çektiğimi bile hatırlamıyorum 😂

Şarjı nasıl gidiyor bir de ısınma sorunu vb. şeyler oldu mu hocam?
Şarjı gayet iyi gidiyor. 1 günü çıkarıyor. Koyu tema yapıp ekranı 60HZ'e çekerseniz daha da gider ama ben sadece koyu tema yaptım. 120HZ çok güzel ve akıcı çünkü. Isınma sorunum olmadı. Genshin Impact, Apex, PUBG, Ni No Kuni denedim ısınma olması gereken kadar oldu. Genshin'i ve PUBG'yi ve Ni No Kuni'yi uzun da oynadım gayet stabildi. Bu arada bulunduğum şehir Aydın'da havalar şuan çok sıcak 35 derece üstü ona rağmen böyle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı