Samsung M7 LS43BM700upxuf 43" UHD akıllı monitör alınır mı?

4K en uygun monitör bu. Film ve YouTube üzerinden video izlemek için alacağım. Sizce nasıl? Alınır mı? Televizyon kanallarını izlemiyorum.


Yorumlara baktım genel olarak iyi şahsem ana monitörün yanında bunu duvara koyacaksın ayarlanabilir aparat ile PS5 ve film dizi fena akar tek eksisi 120Hz olsa daha iyi olabilirdi ama bu fiyata güzel duruyor.
 
Ben oldukça memnunum. Bu fiyata, bu boyutta olup, 4K görüntüye sahip ve USB-C'den şarj(65W) ve görüntü aktarımı yapabilen başka bir monitör yok. Ayrıca Apple Airplay de içinde gömülü olarak geliyor, Tizen işletim sistemi de son derece hızlı. 1 senedir kullanıyorum 3 güncelleme aldı. Ölü pixelsiz ve bulutlanma sorunu olmayanı da denk gelirse tadından yenmez. Bende eski ve yeni seri 2 adet var. Sorunuz varsa cevaplarım.
 
Bulutlanma sorunu nedir? Nasıl tespit edebilirim hocam?

Linkteki eski mi yoksa yeni seri mi?

@Vesalius85 görüş açısı nasıl hocam? Görüntü kalitesi iyi mi? Tarayıcıya girilebiliyor mu?

1710918063739.png


Bulutlanmayı tespit etmenize gerek yok o sizi tespit eder ve buna benzer şekillerde görülür. :)

UXUF eski seri, PXUF yeni seri. Yani Amazon'un sattığı ve linkini eklediğiniz model yeni seri.
UXUF modelini görüş açısı daha kötüydü PXUF modelinde daha iyi. Ancak yine de bir VA panel. 30 dereceden sonra aynı kontrast yok ve renk yavaş yavaş bozularak ekranın parlaklığı, ayarlardan parlaklığını açmış gibi artmaya başlıyor. Ancak bu yeni panelde yandan çok üstten bakmada parlaklık ve renk kaybı gördüm. Salona koyarak geçip tam yan köşeden izlemeyecekseniz sorun yaratmaz. Monitör olaraksa açılarında hiçbir sorun yok.
Görüntü kalitesinden son derece memnunum. Tarayıcıya çok rahat giriyor ve kasmadan kullanabiliyorsunuz.
 

Geri
Yukarı