Samsung M7 LS43BM700upxuf 43" UHD akıllı monitör alınır mı?

1-2 piksel mesele değil de clouding cidden can sıkıyor. Her panelde bu sorunlara denk gelebiliyorsunuz ama M7, özellikle clouding yoksa 1-2 pixele takılarak iade edildiğinde, gelen gideni aratır dedirttiren bir ürün.

1-2 piksel mesele değil de clouding cidden can sıkıyor. Her panelde bu sorunlara denk gelebiliyorsunuz ama M7, özellikle clouding yoksa 1-2 pixele takılarak iade edildiğinde, gelen gideni aratır dedirttiren bir ürün.
Aynen öyle bir durum oldu. Benim asıl iade etme sebebim, tozların panelin kenarından ortasına kaymasıydı. Duvara takarken arkasına aparat takmak için yumuşak yüzeyde ters çevirdim. Gerekli bağlantıları yaptıktan sonra duvara astım. Açtığımda ise o iki toz tanesinin panelin ortasına kaydığını ve rahatsız edecek düzeyde gölge oluşturduğunu fark ettim. Bu sebeple iade ettim ama yapacak bir şeyim de yoktu. O şekilde kullanamazdım. Pikseller rahatsız etmiyordu, belki ilk başta da vardı ama ben fark etmedim.

@cr4ck merhaba, ürünü aldıktan 2 gün sonra farklı yerlerde ölü pikseller belirmeye başladı. Ben de ürünü iade talebiyle gönderip yenisini aldım. Gönderdiğim üründe bulutlanma neredeyse yok denecek kadar azdı ve ses kalitesi gerçekten iyiydi. Yeni gelen üründe ise inanılmaz derecede bulutlanma sorunu var ve ses kalitesi fark edilir düzeyde kötü. Buna da iade talebi oluşturdum. 3-5 kuruş fazla verip de direkt 4K TV alacağım, araştırıyorum. Maalesef bu ürün teoride sunduğu özellikleri pratikte veremiyor. Ben Amazon'dan aldığım için iade konusunda bir sorun yaşamam diye umut ediyorum ama belli de olmaz. Sizde ki durum bence makul düzeyde, yerinizde olsam memnunsam uğraşmazdım.

4K TV'lerde seçenek çok değil Toshiba, Hyundai dışında düzgün marka da yok zaten. Onlarda da aynı sorunları yaşamayacağının garantisi de yok. Almışken 18-20 bandı para verip kaliteli sorunsuz bir model almak en iyisi.

4K TV'lerde seçenek çok değil Toshiba, Hyundai dışında düzgün marka da yok zaten. Onlarda da aynı sorunları yaşamayacağının garantisi de yok. Almışken 18-20 bandı para verip kaliteli sorunsuz bir model almak en iyisi.
Aynen öyle hocam. 20K bandında TV arıyorum şimdi. Philips Ambilight 50PUS8508 50 inç gözüme çarptı ama TCL'ye de gidiyor kafam.

Daha kötü ürün gelme ihtimali olduğundan sizlere sormak istedim. Keşke bu tarz ürünlerin alırken testlerini yapabileceğimiz bir sistem olsa.

Aynen öyle hocam. 20K bandında TV arıyorum şimdi. Philips Ambilight 50PUS8508 50 inç gözüme çarptı ama TCL'ye de gidiyor kafam.

Bahsedilen ürünler 2-3 adet M7 fiyatı olduğundan, ben burada fiyat performans konusunda M7 ile yarışabilecek ve aynı zamanda USB-C bağlantı ve şarj olanağı olan başka bir ürün göremiyorum. Panel kalitesi sorunlu olan çok ürün olduğu gibi olmayan M7'ler de mevcut. Clouding ve ghosting sorunu olmayan, bitişik ölü pikselsiz M7 bulursanız bırakmayın.

Bu da bendeki ürün. Maalesef kronik bir sorun bu. Karanlık sahneleri saymazsam renk ve netlik gerçekten çok iyi. Fakat Samsung gibi bir firma nasıl bu kadar sorunlu bir ürün yapıyor anlamak mümkün değil. Samsung, LG ve Sony dışında bir üreticide görsem çok da hayal kırıklığına uğramam. Ama Samsung’ta böyle bir durum olması gerçekten rezalet bir durum.

Dosya Ekleri

• IMG_0656.jpeg
    IMG_0656.jpeg
    98,6 KB · Görüntüleme: 232
Bu da bendeki ürün. Maalesef kronik bir sorun bu. Karanlık sahneleri saymazsam renk ve netlik gerçekten çok iyi. Fakat Samsung gibi bir firma nasıl bu kadar sorunlu bir ürün yapıyor anlamak mümkün değil. Samsung, LG ve Sony dışında bir üreticide görsem çok da hayal kırıklığına uğramam. Ama Samsung’ta böyle bir durum olması gerçekten rezalet bir durum.
Bendeki üründen birinde bunun dörtte biri kadar var diğerinde hiç yok.

Bendeki üründen birinde bunun dörtte biri kadar var diğerinde hiç yok.
Benim iade için gönderdiğim üründe de neredeyse hiç yoktu. Yeni gelen ise fiyasko.

Fiyat/performans olarak değerlendirildiğinde bile kabul edilebilir bir durum değil, fakat yapacak bir şey de yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı