Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.232 Çözümler 23 21 Ekim 2019 #1 Fotoğrafta gördüğünüz üzere RAPID Mode nedir? Hız artısı falan var mı? Sistemimde 12 GB RAM var.
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 20 Ağustos 2021 #21 MissionTroll dedi: Bende çok fark etti 6.6-7GB tüketimden 4GB civarına düştü. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinde Rapid Mode görebiliyor musunuz? Ben de deneyeceğim sanırım. Artı 0 Eksi
MissionTroll dedi: Bende çok fark etti 6.6-7GB tüketimden 4GB civarına düştü. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinde Rapid Mode görebiliyor musunuz? Ben de deneyeceğim sanırım.
Nyks58 Kilopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 513 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #22 GerginGörünüşlüAdam dedi: Görev yöneticisinde Rapid Mode görebiliyor musunuz? Ben de deneyeceğim sanırım. Genişletmek için tıkla... Ben de RAPID modu aktif kullanıyorum ve laptopumda tükettiği belleği aşağıda paylaştım. Dosya Ekleri RAPID Mode Memory.jpg 74,9 KB · Görüntüleme: 271 Artı 0 Eksi
GerginGörünüşlüAdam dedi: Görev yöneticisinde Rapid Mode görebiliyor musunuz? Ben de deneyeceğim sanırım. Genişletmek için tıkla... Ben de RAPID modu aktif kullanıyorum ve laptopumda tükettiği belleği aşağıda paylaştım.
MissionTroll Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 1.560 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz (öğrenci) 20 Ağustos 2021 #23 GerginGörünüşlüAdam dedi: Görev yöneticisinde Rapid Mode görebiliyor musunuz? Ben de deneyeceğim sanırım. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinde hiç bir şey göremiyordum. Hatta tüm uygulamaları toplasam anca 2GB falan ediyordu. Artı 0 Eksi
GerginGörünüşlüAdam dedi: Görev yöneticisinde Rapid Mode görebiliyor musunuz? Ben de deneyeceğim sanırım. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinde hiç bir şey göremiyordum. Hatta tüm uygulamaları toplasam anca 2GB falan ediyordu.
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 21 Ağustos 2021 #24 MissionTroll dedi: Görev yöneticisinde hiç bir şey göremiyordum. Hatta tüm uygulamaları toplasam anca 2GB falan ediyordu. Genişletmek için tıkla... Benim de öyle ben de bir deneyeyim. Artı 0 Eksi
MissionTroll dedi: Görev yöneticisinde hiç bir şey göremiyordum. Hatta tüm uygulamaları toplasam anca 2GB falan ediyordu. Genişletmek için tıkla... Benim de öyle ben de bir deneyeyim.
Y yunihuni Yoctopat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #25 Bilgisayarımda Samsung 860 EVO 256GB mevcut ve 1,5-2 yıldır Rapid Mode'da kullanıyorum bir sorun yaşamadım hiç. Fakat tekrar bir test yapmak istedim bu konuyu görünce, sanki gereğinden fazla değerlere ulaşmışım gibi gözüküyor. Dosya Ekleri wruUMRl.png 32,4 KB · Görüntüleme: 281 Artı 0 Eksi
Bilgisayarımda Samsung 860 EVO 256GB mevcut ve 1,5-2 yıldır Rapid Mode'da kullanıyorum bir sorun yaşamadım hiç. Fakat tekrar bir test yapmak istedim bu konuyu görünce, sanki gereğinden fazla değerlere ulaşmışım gibi gözüküyor.
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 30 Ağustos 2021 #26 yunihuni dedi: Bilgisayarımda Samsung 860 EVO 256GB mevcut ve 1,5-2 yıldır Rapid Mode'da kullanıyorum bir sorun yaşamadım hiç. Fakat tekrar bir test yapmak istedim bu konuyu görünce, sanki gereğinden fazla değerlere ulaşmışım gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Evet öyle oluyor ancak cidden fazla RAM yiyor, bende 1 GB farkettirdi. Artı 0 Eksi
yunihuni dedi: Bilgisayarımda Samsung 860 EVO 256GB mevcut ve 1,5-2 yıldır Rapid Mode'da kullanıyorum bir sorun yaşamadım hiç. Fakat tekrar bir test yapmak istedim bu konuyu görünce, sanki gereğinden fazla değerlere ulaşmışım gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Evet öyle oluyor ancak cidden fazla RAM yiyor, bende 1 GB farkettirdi.
M Mehmet1500 Hectopat Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 567 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #27 yunihuni dedi: Bilgisayarımda Samsung 860 EVO 256 GB mevcut ve 1, 5-2 yıldır Rapid Mode'da kullanıyorum bir sorun yaşamadım hiç. Fakat tekrar bir test yapmak istedim bu konuyu görünce, sanki gereğinden fazla değerlere ulaşmışım gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Ya hocam o kadar okuma yazma hızına ihtiyacın var mı ya? SSD ömrünü büyük oranda azaltırsın bilgin olsun. Artı 0 Eksi
yunihuni dedi: Bilgisayarımda Samsung 860 EVO 256 GB mevcut ve 1, 5-2 yıldır Rapid Mode'da kullanıyorum bir sorun yaşamadım hiç. Fakat tekrar bir test yapmak istedim bu konuyu görünce, sanki gereğinden fazla değerlere ulaşmışım gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Ya hocam o kadar okuma yazma hızına ihtiyacın var mı ya? SSD ömrünü büyük oranda azaltırsın bilgin olsun.
I.Catalyildiz Kilopat Katılım 30 Nisan 2017 Mesajlar 303 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 27 Mart 2023 #28 Mehmet1500 dedi: Ya hocam o kadar okuma yazma hızına ihtiyacın var mı ya? SSD ömrünü büyük oranda azaltırsın bilgin olsun. Genişletmek için tıkla... SSD ömrünü büyük oranda azalttığı ile ilgili bilginiz net mi? Artı 0 Eksi
Mehmet1500 dedi: Ya hocam o kadar okuma yazma hızına ihtiyacın var mı ya? SSD ömrünü büyük oranda azaltırsın bilgin olsun. Genişletmek için tıkla... SSD ömrünü büyük oranda azalttığı ile ilgili bilginiz net mi?