Samsung monitöre Display Port önerisi

emprorvader

Centipat
Herkese merhaba, Samsung C24F390 4 ms 1080P 60 Hz monitörümde FreeSync aktif edebilmek için Display Port kablosu almayı düşünüyorum. Ekran kartım GTX1080, sanırım G-Sync desteği geldi FreeSync monitörlere. Kablo önerir misiniz?

Herkese merhaba, Samsung C24F390 4 ms 1080P 60 Hz monitörümde FreeSync aktif edebilmek için Display Port kablosu almayı düşünüyorum. Ekran kartım GTX1080, sanırım G-Sync desteği geldi FreeSync monitörlere. Kablo önerir misiniz?

1080 ekran kartı için 144 Hz veya üstünü tavsiye ederim 60 Hz o sisteme yazık yani.

1080 ekran kartı için 144 Hz veya üstünü tavsiye ederim 60 Hz o sisteme yazık yani.
Farkındayım ama bu kartla bile yeni oyunlarda yüksek ayarlarda stabil 60 fps alamıyorum
Merhaba,
60 Hz bir monitör için bu harcamayı yapmanız bana biraz mantıksız geldi. 60'a sabitleyip kullanmanız daha iyi olacaktır.
HDMI kullanıyorum ama kablo sıkıntılı zaten yeni kablo alıcam, bari display alıyım da g-sync kullanıyım dedim. Kablo öneriniz varmıdır bu monitör için?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı