Samsung mu, Apple mı?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050 i5 12450H 16 GB ram
Sizce Samsung mu yoksa Apple mı? Nedenleri ile soylerseniz cok memnun olurum. Sahsen Samsung'cuyum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Apple bence NVIDIA'nın daha çok özellikli ve daha pahalı hali. Bütçeye göre yaparsak ekosistem ve kullanım rahatlığı önde ama yüksek bütçe için geçerli olduğunu düşünüyorum.

Ben Samsung tercih ediyorum. Yenilikçilik konusunda Samsung daha ön planda. Geçmişten günümüze genellikle daha yenilikçi telefonlar üretmiştir ve üretmeye devam ediyordur. Ayrıyeten Samsung'un diğer beyaz eşyaları da kaliteli olduğu için tercih ediyorum. Bu Samsung'u çok kapsamlı bir şirket yapıyor.

Apple bence NVIDIA'nın daha çok özellikli ve daha pahalı hali. Bütçeye göre yaparsak ekosistem ve kullanım rahatlığı önde ama yüksek bütçe için geçerli olduğunu düşünüyorum.

Bir bakıma doğru sayılabilir ama işin içibd performans girince Apple fiyatina göre cok kotu bencd.

Uzun zaman Samsung kullandıktan sonra Apple geçmiş biri olarak genel görüşüm Apple'dan yana. Elimde iPhone 8 ve iPhone 16 olarak aktif kullandığım iki adet iPhone cihaz var. Kendimce Apple'ın önde olduğu konuları aşağıda sıralayacağım.

1) Uzun ömürlülük, bu konuda kullandığım iPhone 8'e özellikle değineceğim, cihaz hiç kasmıyor. Nasıl oluyor bilmiyorum ama performans olarak günlük kullanımda hiç kasma yaşamıyorum. (Oyun için hiç kullanmadım.) Uygulamalar da 10 yıllık telefona hala destek veriyor, bu konuda Samsung'dan çok önde görüyorum.

2) Arayüz, Android cihazların genel anlamda çoğundan bana daha kullanışlı ve estetik geliyor.

3) Yazılım, iOS yazılımı benim için çok daha uygun. Genel olarak eskisi gibi ROM atmayı veya telefonu kurcalamayı sevmiyorum. Stok halinde kullandığım iOS yazılımı beni fazlasıyla memnun ediyor.

4) En sevdiğim özelliği yazmamışım, ekosistem. Bayılıyorum kulaklığın hangi cihaza geçersem ona otomatik geçmesine. Belki diğer ekosistemlerde de böyledir bilmiyorum.

Bunlar genel bağlamda memnun olduğum konular, fiyattan bağımsız ve kişisel fikirlerim. Katılacaklar da olacaktır, katılmayacaklar da. Sonuçta her şey göreceli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı