Samsung mu, Apple mı?

Samsung elbette hem ucuz hem de pahalı ürünlerinde dengi yok 35 bin liraya S25 FE ile I13'ü kapıştır veya 16 Pro ile S25 Ultra'yı karşılaştır farkı anlarsın.

S25 FEnin rakibi IP13 olacağını sanmiyorum daha cok IP15 onun dengi gibi.

Apple performansta geride olabilir ama optimizasyon konusunda zaten çok iyi benim için Apple kullanım için olduğundan daha mantıklı.

Optimizasyon meselesi, isletim sisteminin saflığı ve özlüğü olabilir. Huawei de aynı sekilde kendi OS ile daha iyi performans sergiliyor. Ama sunu kabullenmek gerek. Apple tüm cihazlarini gercekten cok pahaliya satıyor ve artik alinmaz hale geliyor ve birkaç popüler kültür kölesi ( üstünüze alınmayin lütfen, özelliklerini bilmeden sadece "yeni iPhone" diye alanlar icin gecerlidir) alarak buna kısmen destekte bulunuyor. Ki Apple bir sonraki yilin cihazini erkenden cikartıyor. Kendisi Eylül'e kadar hep yenilgiye ugruyor.

Samsung’da çok iyi Apple’da çok iyi. Ama Iphone kasmıyor yavaşlamıyor. 6S Plus 16 GB telefonum vardı 2 sene önce bıraktım telefonu aman aman kasmalar yoktu. Iphone bence

@Yazılımcımühendis ben kamerasına ve arayüzüne bakıyorum açıkçası. Yoksa artık çoğu telefonun arkasında üç delik var.

Yani bir samsungcu olarak bende Dynamic Island'ı cok beğeniyorum. Bunlar disinda Apple'ı sevdigim bir nokta yok pek. Ve artık neredeyse her fotograf AI ile düzeltilebilir durumda. Bu yüzden pek cok defa kamera özelliklerine bakmıyorum.

Samsung'da çok iyi Apple'da çok iyi. Ama iPhone kasmıyor yavaşlamıyor. 6S Plus 16 GB telefonum vardı 2 sene önce bıraktım telefonu aman aman kasmalar yoktu. iPhone bence.

Samsung'un yazilim destegi kesilse bile Custom olarak devam ettirebiliyorsunuz. Ve boylelikle daha hızlı olabiliyor bazi cihazlar. Sadece Samsung degil neredeyse tüm Android telefonlar sayılabilir. Kenarda duran J7 Prime'me bakıyorum. Ve hala hızlı sayılır, icindeki cip hala verimli. Custom yükseltmeler ile hala kullanilabilir. Ustelik neredeyse 10 senelik bir telefon.

Sizce Samsung mu yoksa Apple mı? Nedenleri ile soylerseniz cok memnun olurum. Sahsen Samsung'cuyum.

Hocam tartışmasız Apple ancak cidden fiyat performans almak ve bütçeniz kısıtlıysa Samsung. Ben iPhone kullanıyorum önceden Samsung kullanıyordum gerçekten S25 S25+ gibi modelleri bende beğeniyorum ve olsa bende alırım ancak gerçekten telefonum üst segment premium gözüksün güçlü ve kolay arayüzü hızlı işletim sistemi istiyorum kameram iyi olsun,derdim tasam kalmasın istiyorsanız cidden iPhone ama düşük modelleri almayın ya da kıyaslama bile yapmayın S25 gibi modellerle kesinlikle.iPhone alacaksanız bir model düşürüp Pro modelini almak çok mantıklı ve çok da rahat. Ayrıca fan boyluk yapanlara söyleyeyim en uzun ömürlülük kısmında da iPhone şu anda iOS 26 güncellemesini alan en son telefon iPhone 11, tamam Apple Samsung gibi inovasyonlarını erken telefonlarına koymuyor olabilir (120 Hz ekranlar gibi)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı