Samsung mu iPhone mi?

hayalet cff

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar kendime telefon alacağım genlellike kamera sisyam medya ve arada sırada oyun için bir telefon alacağım, iki telefon arasında kaldım. Samsung S24 bir de iPhone 15 Pro Max bunun arasında kaldım. Para yonunden sıkıntı yok sadece hangisini almalıyım? Sizce ozelligine gore tavsiye verin oarasina gore degil.

15 Pro Max, düz S24'ten iyi. S24U ile rakip. S24U demek istedin sanırım. İki cihaz arasından açıkçası ben kamera çekimlerini daha doğal bulduğum için iPhone 15PM seçerdim. Ayrıca başka Android veya iOS cihazlarınız varsa ekosistem için de kendinize göre karar verin.

Arkadaşlar kendime telefon alacağım genlellike kamera sisyam medya ve arada sırada oyun için bir telefon alacağım, iki telefon arasında kaldım. Samsung S24 bir de iPhone 15 Pro Max bunun arasında kaldım. Para yonunden sıkıntı yok sadece hangisini almalıyım? Sizce ozelligine gore tavsiye verin oarasina gore degil.

İşlemci cart cart bunlar bu bütçelerde fasa fiso bütçede ne alırsan al zaten en iyisi burada belli başlı birbirlerinden ayrıldıkları noktalar var kendinize hangisi hitap ediyorsa ona yönelin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı