Samsung Note 4 SM-N910C, SM-N910 modelleri nerenin ?

Ha, anladım. Bence hiç beklemeyiniz, çünki samsungun Azerbaycanda 4g lte patentle ilgili olarak satdığı exynos işlemcili telefonları deyişdireceyini sanmıyorum. Yani yasal olarak snapdragon işlemcili note 4 bulmak çok zor, neredeyse imkansız. Eğer alacak olursanız integralplus dan almanızı öneririm.
Zaten snapdragon istemiyorum kardeş. İstediğim türkcesi olsun. Yani beklersem türkce olanı gelirmi diye düşündüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Azerbaycandan alacaksanız malesef normalde türkce dil desteği bulunmayacak

Çünki kardeşim note 3 kullanıyor. Onda da yok türkce

Geliştiriciler Rom yükleme işlemi falan yapıyorlar. Onunla uğraşınca ola biliyor qaliba. Ama o da sandığım kadarıyla karışık bir prosedür.

Kardeş gittim integralplus dan aldım. Ama türkce problem. Dilini Azerice koydum ama ne yüklesem ya rusca ya da ingilizce yüklüyor. Yeni konu acıp yardım isteyeceğim yardım edersin inşaallah. Hepinize çok teşekkür ederim.

Memnuniyyetle ederim. Güle güle kullanın. Ben de ondan şikayetçiyim. Azerice olsa bile bu sadece androidin kendi arayüzüne kendi programlarına kende ayarlarına uygun yapılmış. İngilizceyle işte yuvarlanıyoruz

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı