Samsung Note 8 alınır mı?

Bütçe
4.5 bin TL
Custom rom atacaksanız ve sağlam bir cihaz ise alınır.
Android 14 bir lineageos build i bulunuyor uğraşırsanız güncel sayılabilecek kullanışlı bir telefon olur.

Son düzenleme:
Ben pek yaklaşmazdım, 10nm işlemci, QHD+ ekran ve 3300MAH batarya, batarya sağlığı %100 olsa bile muhtemelen günümüzde maksimum 4 saat bir ekran süresi verecektir. Yarım günü bile çıkartmayacak yani. Bir de bu dönemin Samsung AMOLED ekranlarında pembeleşme. vb. sorunlar vardı. Xiaomi Mi serisi daha güncel bir cihaz bulunabilir diye düşünüyorum.

Ben pek yaklaşmazdım, 10nm işlemci, QHD+ ekran ve 3300MAH batarya, batarya sağlığı %100 olsa bile muhtemelen günümüzde maksimum 4 saat bir ekran süresi verecektir. Yarım günü bile çıkartmayacak yani. Bir de bu dönemin Samsung AMOLED ekranlarında pembeleşme. vb. sorunlar vardı. Xiaomi Mi serisi daha güncel bir cihaz bulunabilir diye düşünüyorum.
Xiaomi tarafına pek bakmıyorum genelde Samsung arıyorum.

Note 8 e lcd panel taktırsak ben ekrana pek önem vermiyorum.

Haklısınız hocam xiaomi note 9 proya android 16 official pixelos romlar var o cihazlar daha mantıklı olur.

Xiaomi tarafına pek bakmıyorum genelde Samsung arıyorum.

Note 8 e lcd panel taktırsak ben ekrana pek önem vermiyorum.
Hocam tavsiyem custom rom desteklerine bakıp ona göre bir cihaz alırsanız güncel Android sürümlerini de kullanırsınız.
Tutorial izleyerek basit bir şekilde ROM atabilirsiniz, sandığınız kadar zor değil.

Haklısınız hocam xiaomi note 9 proya android 16 official pixelos romlar var o cihazlar daha mantıklı olur.

Hocam tavsiyem custom rom desteklerine bakıp ona göre bir cihaz alırsanız güncel Android sürümlerini de kullanırsınız.
Romlara pek güvenmiyorum hocam bilgiler gider diye.

Romlara pek güvenmiyorum hocam bilgiler gider diye.
Haklısınız hocam, bootloader açmak potansiyel bir güvenlik riskidir ama stabil ve resmi romlarda sorun yaşayacağınızı sanmam ama size kalmış karar tabii ki.

Haklısınız hocam Xiaomi Note 9 Pro'ya Android 16 official Pixel OS ROM'lar var o cihazlar daha mantıklı olur.

Hocam tavsiyem Custom ROM desteklerine bakıp ona göre bir cihaz alırsanız güncel Android sürümlerini de kullanırsınız.
Tutorial izleyerek basit bir şekilde ROM atabilirsiniz, sandığınız kadar zor değil.

Redmi Note serisi de çöp, 4-5k para varsa mi serisi cihaz bakmak mantıklı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı