Samsung Note II root kaldırılamıyor!

Sofi96

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Yazılım Mühendisi
Arkadaşlar merhaba,

Bundan yaklaşık 1-2 ay önce Samsung Note 2 telefona cyanogenmod yükledik.

Android sürümü 5.1.1 oldu ancak tabii bilirsiniz ki telefon her 2 dakikada bir çalışmayı durdurdu moduna giriyor.

Orijinal ROM'u yüklemeye çalışıyoruz ancak Odin'de sürekli fail hatasına düşüyoruz.

- Rashr flash tool denendi ( telefonunuz rootlu değildir hatası veriyor ).
- Discovery customizer denendi çözüm alamadık.

Telefonu orijinal Rom'a getirmek istiyoruz engin bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Ekran görüntüsü ekliyorum.

1611439832143.png

Cihazda SüperSU yok. Apk olarak yükledim işe yaramadı. Google playde zaten bulunmuyor.

Odinde bu fail hatası alınca telefonda da " "Invalid magic string" yazıyor.

Yüklemeye çalıştığın ROM'un Android versiyonu kaç? Hangi siteden indirdin? Model kodun ROM'daki model koduyla eşleşiyor değil mi?

3 farklı ROM indirdim Android sürümü 4.1.1 cyanogenmod yüklemeden önce orijinal sürüme ait Backup almıştım. Backup kısmından onu tekrar yükledim şu anda orijinal Samsung olarak açılıyor ancak baştaki Samsung yazısını geçmiyor.
Konu çözülmüştür :) Samsung tool Pro ile önce cihazı ayarladım. Sonrasında Odin ile 2013 yılında yabancı kaynakta yayınlanan stock ROM'u attım düzeldi :) bunları sabit diskime arşivledim ne olur ne olmaz yarın bir gün lazım olur :) yardımcı olanlara teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı