Samsung Notebook RAM Takviyesi

cccemalccc

Kilopat
Merhabalar laptopuma +8 GB RAM takviyesi yapmayı düşünüyorum. RAM hakkında çok bilgim yok. Aynı marka olmak zorunda mı? İnternette Samsung 8 GB notebook RAM modelini bulamadım(bulduklarım da çok uçuk fiyatlardı). Bir tane Kingston RAM taksam sıkıntı yaşar mıyım? (Bu arada RAM'lerim 4x4 fakat birisi anakarta lehimli olduğu için diğerini değiştirip 12 GB yapmayı düşünüyorum.)

Adsız.png
Adsız1.png
Adsız3.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı marka olmak zorunda değil. Aynı değerlere sahip olması yeterli. 8 GB DDR4 2666 MHz SODIMM bellek alacaksınız. Şu anda belleğiniz 2400 MHz değerinde çalışıyor. Anakarta gömülü olan bellek 2400 olabilir veya cihazınız en fazla bu kadar destekliyordur.

Aynı marka olmak zorunda değil. Aynı değerlere sahip olması yeterli. 8 GB DDR4 2666 MHz SODIMM bellek alacaksınız. Şu anda belleğiniz 2400 MHz değerinde çalışıyor. Anakarta gömülü olan bellek 2400 olabilir veya cihazınız en fazla bu kadar destekliyordur.

Dediğiniz RAM i sipariş verdim fakat cl19 olarak gösteriyor.Benim RAM lerim cl17 değerinde. Bir sıkıntı yaşar mıyım?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı