Samsung NP300E5A Mac OS X USB/EFI/CLOVER/config.plist

• Konuyu başlatan Woky
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 3.064

Woky

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Bootloader ekranından kur dediğimde kurulum başlıyor ama ekran görünmüyor. Dil seçme yerine sorunsuz bir şekilde geliyor ee ekran yok nereden anladın derseniz alt+f5 ile voice over açıyorum. Sorunun USB/EFI/CLOVER/config.plist dosyasından kaynaklandığını düşünüyorum.

Buradaki sorunla sorunum aynı yabancı dilim olmadığı için sorunu çözmüşler mi bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Clover Boot options içinden Intel İnject işaretleyip dene.
Önceki konudaki gibi bootloader sadece kur diyebiliyorum ama bir kaç tane config dosyası denedim bazılar hiç açmadı bazılarında biraz daha düzgün oldu. Bana bir tane config.plist dosyası hazırlarsanız çok makbul geçer bilgisayarıma göre.

Nasıl sadece kur diyebiliyorsun? Eğer Clover ile USB boot ediyorsan, mutlaka Clover menü de gelir. Clover menü içindende dediğim seçeneği işaretleyeceksin.
5 (600 x 450).jpg

Bu şekilde geliyor diğerlerine ezbere gidip tıklıyorum ama tıklayınca ekrana gelmiyor. Config.plist dosyasından yapmaya çalıştım bir şeyler ama beceremedim. Nasıl bir şans varsa bende toshiba ya kurdum ekran kartı driveri uyumsuz çıktı. Kafayı yedirecek bana.

Kod:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd">
<plist version="1.0">
<dict>
    <key>Boot</key>
    <dict>
        <key>Arguments</key>
        <string>-v npci=0x2000 kext-dev-mode=1</string>
    </dict>
    <key>GUI</key>
    <dict>
        <key>Theme</key>
        <string>BGM</string>
        <key>Custom</key>
        <dict>
            <key>Entries</key>
            <array>
                <dict>
                    <key>Path</key>
                    <string>\EFI\BOOT\BOOTX64.efi</string>
                    <key>Hidden</key>
                    <true/>
                </dict>
            </array>
        </dict>
    </dict>
    <key>SystemParameters</key>
    <dict>
        <key>InjectKexts</key>
        <true/>
    </dict>
</dict>
</plist>

Bu orijinal dosyası.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı