Çözüldü Samsung NP300E5C BIOS'ta USB Görünmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SpıderMete_

Hectopat
Kardeşimin dizüstü bilgisayarına Windows 10'dan Windows 7'ye format atmak istiyorum. Fakat BIOS menüsünde USB galiba görünmüyor. Mesajlarınızı bekliyorum.

Kardeşimin bilgisayarı: Samsung NP300E5C

Çözüm
Sorunu çözdüm:
Bilgisayarımı yeniden başlattım. Ardından sürekli F10 tuşuna bastım karşıma Boot menü çıktı. Lakin USB flash belleğim gözükmüyordu. Tab tuşuna basıp setup tuşuna bastım. Ardından Advanced kısmına gelip "Fast BIOS mode" yi disabled yaptım. F10 tuşuna basıp çıktım. Bilgisayar otomatik olarak kendini yeniden başlattı. Tekrar F10 bastım USB cihazım gözüktüSonra cihazımın üstüne gelip enter tuşuna bastım ve format atma işlemi başladı
Sorunu çözdüm:
Bilgisayarımı yeniden başlattım. Ardından sürekli F10 tuşuna bastım karşıma Boot menü çıktı. Lakin USB flash belleğim gözükmüyordu. Tab tuşuna basıp setup tuşuna bastım. Ardından Advanced kısmına gelip "Fast BIOS mode" yi disabled yaptım. F10 tuşuna basıp çıktım. Bilgisayar otomatik olarak kendini yeniden başlattı. Tekrar F10 bastım USB cihazım gözüktüSonra cihazımın üstüne gelip enter tuşuna bastım ve format atma işlemi başladı

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…