Çözüldü Samsung NP300E5C BIOS'ta USB Görünmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SpıderMete_

Hectopat
Kardeşimin dizüstü bilgisayarına Windows 10'dan Windows 7'ye format atmak istiyorum. Fakat BIOS menüsünde USB galiba görünmüyor. Mesajlarınızı bekliyorum. :)

Kardeşimin bilgisayarı: Samsung NP300E5C

IMG_20180520_125030-1488x1984.jpg
IMG_20180520_125041-1488x1984.jpg
IMG_20180520_125108-1488x1984.jpg

Çözüm
Sorunu çözdüm:
Bilgisayarımı yeniden başlattım. Ardından sürekli F10 tuşuna bastım karşıma Boot menü çıktı. Lakin USB flash belleğim gözükmüyordu. Tab tuşuna basıp setup tuşuna bastım. Ardından Advanced kısmına gelip "Fast BIOS mode" yi disabled yaptım. F10 tuşuna basıp çıktım. Bilgisayar otomatik olarak kendini yeniden başlattı. Tekrar F10 bastım USB cihazım gözüktü🙂Sonra cihazımın üstüne gelip enter tuşuna bastım ve format atma işlemi başladı 🤗🤗🤗
Sorunu çözdüm:
Bilgisayarımı yeniden başlattım. Ardından sürekli F10 tuşuna bastım karşıma Boot menü çıktı. Lakin USB flash belleğim gözükmüyordu. Tab tuşuna basıp setup tuşuna bastım. Ardından Advanced kısmına gelip "Fast BIOS mode" yi disabled yaptım. F10 tuşuna basıp çıktım. Bilgisayar otomatik olarak kendini yeniden başlattı. Tekrar F10 bastım USB cihazım gözüktü🙂Sonra cihazımın üstüne gelip enter tuşuna bastım ve format atma işlemi başladı 🤗🤗🤗

Çözüm
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı