Samsung NP300E5C-S0btr Mac OS X kuramıyorum

onurcatal

Centipat
Makineme en az 7 farklı DMG ve ISO dosyası denememe, bütün BIOS ayarlarını anlatıldığı gibi yapmama rağmen OS X kuramadım. En yaklaştığım durum Clover bootloader i ekstradan USB'ye yüklediğğim durum. O da OS X'i yüklemeye geçmedi. Başarılı kurulum yapan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.

Ayrıca şu an OS X Mavericks 10.9.5 Güncel Intel Kurulum İmajı - Technopat Sosyal bu imajı kullanarak yüklemeyi deneyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Intel Core i5 3210M @ 2.50GHz
  • 4,00GB Single-Channel DDR3
  • Intel HD Graphics 4000
  • 1023MB NVIDIA GeForce GT 620M
  • Atheros AR9485WB-EG

Teşekkürler.

Şimdi kuruluma başarıyla geçtim. Sorum şu; aynı HDD'nin bir partına Windows, diğerinde mac OS X kurabilir miyim?
Bitime 2 dk. kala "Yükleyici verileri doğrulanırken bir hata oluştu. İndirilen öğe hasar görmüş veya tam değil." hatası aldım. Oysa indirme hiç kesintiye uğramadı ve Win32 ile yazdırırken de hata yapmadım.

20200421_032143.jpg

Sanırım. Onu MBR'den nasıl çeviririm?
Ama kurulum sırasında Disk İzlencesi'nden, diski mac OS'a göre biçimlendiriyorum. GPT'ye dönüşmüş olmuyor mu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı