Samsung NP530U3C-A01IL Mac OS X Kurulumu

yilanali

Hectopat
Katılım
17 Şubat 2014
Mesajlar
4
Makaleler
1
Samsung ultrabook var bende. Model serial 5 ultra NP530U3C-A01IL MODELİ. Ben iki türlü kurulum denedim. İkisinde de elma logosunda takılıyorum. Ml2 ve OS X Mavericks denedim. npci=0x2000 bu kodu ve forumda diger kodlarla dedin ama sorunu çözemedim. Bıos'da ahcı ayarı oto var. Acık yapınca da set ahcı ayarı var. Bunu nasıl yapmam lazım? Veya farklı bir ayar var mı acaba? Şimdiden teşekkürler. Kolay gelsin.
 
Merhaba.
-v ,-s,-x ve daha birçok komut denedim ama sorunu hallademedim son cıkan üç sürümü de denedim ml2,ml3 ön yükleme yapılıyor yeniden başlattıgımda kuruluma geçince ekran gidiyor komple.
Sistem;
Samsung ultrabook series 5 ultra NP530U3C-A01 IL israil den alındı.
ana kart: samsung NP1234567890 intel HM76 İntel Core i5
ekran kartı: intel ıvy bridge-MB GT2 -integrated graphics
yonga set: intel HD graphics 4000
bıos Phoenix technologies
Sizce hangi sürümü kullanmam gerek? Bazen de boot ekranına giremiyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Bir de bilmeden hata yapmişim formda hemen cezayı kestiler önce uyarsalardı iyiydi:)

- - - Güncellendi - - -

Kusura bakmayın, unutmuşum bıos da UEFI var ama sadece enabled ve disabled var bunu her ikisinde de denedim olmadı bir şey.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,boot ekranından "Graphics Injector Menu" kısmına girip intel Hd graphics 4000 ekran kartının altındaki fake id kısmını 0x160003 olarak yazıp ardından kuruluma geçmeyi dener misiniz ?
Benim de Samsung marka laptopum var ve siyah ekran sorununu bu şekilde hallettim; fake id kısmına ne yazarsam yazayım açılıyor,boş kaldığı takdirde siyah ekranda kalıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.
Teşekkürler yardımınız için. Dediginiz şekilde yaptım kurulum yapıyorum şimdi yenibaşlat dan sonra müzik başlıyo ekranda donuyor.
Hata bu: com_lnx2mac_RealtekRTL81xx: Ethernet address e8:03:9a:0e:cb:02

- - - Güncellendi - - -

Merhaba.
Verdiginiz bilgi çok işime yaradı. 3 denemeden sonra başarılı oldum cok sağ olun.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı