Samsung NP530U4C laptop macOS kurulur mu?

tamamdır config'i yaptım tekrar tekrar teşekkür ederim ama bir sıkıntı daha var burada iki tane kext var galiba ilk olanı seçmem lazım

Ekran görüntüsü 2022-05-10 195856.png
Ekran görüntüsü 2022-05-10 200050.png

Evet ama sanırım bütün kextleri eklemiş, tek tek elinizle yazarak girmek daha mantıklı olabilir ya da ben hazırlayıp buraya atabilirim istiyorsanız.

Önemli değil hocam, tek tek eklemek derken Add kısmına sağ tıklayıp yeni satır ekleyip o satırın altına da gerekli bilgileri girmekten bahsetmiştim. Her neyse bununla deneyebilirsiniz. USB'nin içindeki EFI klasörünü silip bunun içindeki EFI'yi atın.

Bu laptopa kurulum yaparken çok dikkateli olun. Nvram reset sonrası benim laptop kitlendi ve bios dahi açılmadı. Hevesinizi kaçırmak gibi olmasın ama aman dikkat diyorum.

Bununla beraber direkt kuruluma geçebilir miyim? Bu arada tekrardan çok teşekkürler.
Evet bir sorun olmazsa geçebilirsiniz, BIOS ayarlarınızın doğruluğundan da emin olun tabii. En önemlilerinden SATA Mode AHCI olmalı. Onun dışında kurulumda veya kuruluma geçerken bir sorun yaşarsanız belirtin.

Tekrardan merhaba şu an da anca bilgisayarın başına oturabildim surface bilgisayarımda hazırladım flashı ancak şuan imajın olduğu konudaki bütün bios ayarlarını yaptım ama flash bellekten boot ettiğim zaman direkt windowstan devam ediyor sizce neden bunu yapıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı