Samsung Odyssey G3 24" alınır mı?

kaandurgut

Hectopat
Merhaba, Samsung Odyssey G3 24” LS24AG300nuxuf modeli alınır mı? Eski yorumları okuduğumda ghosting çok fazla olduğuna dair şeyler okudum. Belki yeni üretilen ürünlerle değişmiştir diye düşündüm. Şu an alınır mı sizce?

Geçen bir arkadaş sormuştu, bence alma monitör için paraya kıyılır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada dk 8.20'ye gelip diğer monitörlerle karşılaştırmasına bakarsan ghostingin ne olduğunu anlarsın. Oyun oynamayacaksan günlük işler film falan filan içinse alınabilir belki ?

Bence alınmaz. En basitinden sayfa kaydırırken bile o ghosting hissedilecek. Başka alternatiflere yönelirdim ben olsam. Çok rahatsız edici.
Ben olsam ben de almam paraya kıyıp kalitelisini alacaksın değer her türlü ama herkeste para yok 2300 liraya çok fazla monitör yok zaten. Bence arkadaş monitörün tasarımını açısının ayarlanabilir olmasını falan sevdi.

Geçen hafta ASUS TUF 144Hz bir monitör 2300 TL falandı. IPS idi bir de yanlış hatırlamıyorsam. Bütçe sınırlıysa indirim kovalamaktan başka çare yok gibi.
Ben olsam ben de almam paraya kıyıp kalitelisini alacaksın değer her türlü ama herkeste para yok 2300 liraya çok fazla monitör yok zaten. Bence arkadaş monitörün tasarımını açısının ayarlanabilir olmasını falan sevdi.
Teşekkürler, evet görünüşü filan hoşuma gitmişti indirim kovalayacağız artık yapacak bir şey yok.
Geçen hafta ASUS TUF 144Hz bir monitör 2300 TL falandı. IPS idi bir de yanlış hatırlamıyorsam. Bütçe sınırlıysa indirim kovalamaktan başka çare yok gibi.

ACER Eg240y Pbipx 23.8
Bu monitör nasıl sizce ?​

Son düzenleme:

Hocam açıkçası monitör ile ilgili teknik terimleri pek anlamıyorum gtg 2ms yazmış arkadaş bu ne demek oluyor kötü bir şey mi 1ms olmaması bana sıkıntı çıkarır mı? Bu monitör niye bu kadar ucuz diğer 165Hz'lere göre. Bu sorular hakkında ne düşünüyorsunuz.

Hocam açıkçası monitör ile ilgili teknik terimleri pek anlamıyorum GtG 2ms yazmış arkadaş bu ne demek oluyor kötü bir şey mi 1ms olmaması bana sıkıntı çıkarır mı? Bu monitör niye bu kadar ucuz diğer 165Hz'lere göre. Bu sorular hakkında ne düşünüyorsunuz.

GtG değeri ve MPRT değeri var, GtG gerçek gecikme süresi oluyor. 2 ms bence gayet iyi ben farkı algılayamıyorum 1 ms ile. Neden ucuz bilemem monitörü görmedim, malzeme kalitesinden tut tasarım özelliğine panel kalitesine kadar her şey etkiler fiyatı. Demek ki bir yerlerden kısmışlar belki ölü piksel çıkarıyordur ama fiyatı gayet güzel IPS panel olması da iyi acayip ışık sızması ve ölü piksel olmazsa alınır bence fiyatı güzelmiş, ölü piksel varsa iade veya değişim yapıyorlar mı satıcıya sor. IPS panellerde renk gerçekliği ön planda, TN panellerde tepki süresi daha hassas yani CS:GO tarzı oyunlarda TN panel tercih ediyorlar ama bana göre IPS daha mantıklı çok yönlülük açısından.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı