Samsung Odyssey G3 alınır mı?

visu

Kilopat
Makaleler
2
Selam. Amazon Prime Festivali indirimli Samsung Odyssey G3 satın aldım fakat yorumlarda bu serinin kronik sorunlu olduğu. Ghosting yaptığını söylemişler. Öncelikle Amazon kuponum vardı o yüzden 144Hz için Amazon'dan bu fiyata alınabilecek tek bu vardı. Sormak istediğim, benim şu anda kullandığım monitör Dell'in tahminen 2012 ya da 2013'ten kalma bir monitörü, üzerinde 5 tane 5-8 cm'lik ölü ekran spotları var. Bayağı her yeri ölü ekran yani. Ayrıca Ghosting test yaptığımda bu monitörde de ghosting olduğunu gördüm. Sizce Samsung'un bu modelini almam beni rahatsız eder mi? Çünkü şu anda kullandığımı yaklaşık 4 yıldır ben 4 yıldır da aile üyelerim kullanıyordu ve hiç rahatsızlık duymadım. Hatta fark etmedim bile. Kısacası bu Samsung monitör bana bu eski monitöre dönmek zorunda bırakır mı?

Peki bunu azaltmanın bir yolu var mıdır Parlaklık ayarları vs.

Bir de bu videoyu şu anda kullandığım monitörümden çektim. Bundan fazla bir Ghosting söz konusu olabilir mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peki bunu azaltmanın bir yolu var mıdır Parlaklık ayarları vs.

Bir de bu videoyu şu anda kullandığım monitörümden çektim. Bundan fazla bir Ghosting söz konusu olabilir mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

hemen hemen aynıya benziyor. Ama yine de yeni monitör alıyorsunuz eskisi gibi ghosting varsa ne anlamı var ki test sonucu kötü çıkarsa iade edersiniz.

hemen hemen aynıya benziyor. Ama yine de yeni monitör alıyorsunuz eskisi gibi ghosting varsa ne anlamı var ki test sonucu kötü çıkarsa iade edersiniz.

Kesinlikle haklısınız zaten ama Amazon’da kuponum olduğu için bu fiyat aralığında da başka 144hz olmadığından almak zorunda kaldım. Bu ghosting Dayanılamayacak kadar kötü mü? Film izliyorum ve arada oyun oynuyorum.

Bunları bildikten sonra illa ki dikkatinizi çekecek ama şu anki monitörünüzdeki ghostingi çok fark ettiniz mi? Şahsen ben monitörümde ghosting olduğunu hiçbir oyunda veya videoda fark etmemiştim. 2.7K TL'ye MSI 165Hz monitörü var curved tercih ederseniz bir tık cuzi miktara onla değiştirebilirsiniz. G3'ten iyi olduğu kesin.

Bunları bildikten sonra illa ki dikkatinizi çekecek ama şu anki monitörünüzdeki ghostingi çok fark ettiniz mi? Şahsen ben monitörümde ghosting olduğunu hiçbir oyunda veya videoda fark etmemiştim. 2.7K TL'ye MSI 165Hz monitörü var curved tercih ederseniz bir tık cuzi miktara onla değiştirebilirsiniz. G3'ten iyi olduğu kesin.
Açıkçası Ghosting diye bir şey olduğunu bile bilmiyordum. Yıllardır oyun oynar, bilgisayar kullanırım ama Monitör hep düşük seviye şeyler kullandığımdan bilmiyordum. Hatta sanırım Ghosting'in ne olduğunu öğrenmesem belki Samsung G3'de de hissetmeyecektim. Ama öğrenmiş olduk :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı