Samsung Odyssey G3 alınır mı?

Kendisi kullanmıyor ki zaten neyi atacak. Ayrıca UFO testi gibi veya ghosting gibi kavramlara yabancı kişilerin böyle durumlarda fark edememesi çok normal hele kardeşi için aldığından kardeşi zaten bilmiyordur.

Nereden biliyorsun kullanmadığı mı? Kardeşim yan odada kullanıyor önceden de ben kullandım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Allah mısın? Nereden biliyorsun kullanmadığı mı? Kardeşim yan odada kullanıyor önceden de ben kullandım bilgisiz herif bilip bilmeden konuşma.

Profil resmi şu kadın olan biri için video çekip onu bilgisayara taşıyıp sonra hızlı yükleme merkezinden ulaştıracak mıyım? Değmezsin be kanka :D

Hmm sen bilirsin. O halde ghosting yok diyerek milleti kandırmayacaksın.
Değmezsin dediğin kişi kim acaba :D biraz araştır bence beni.
Kendisi kullanmıyor ki zaten neyi atacak. Ayrıca ufo testi gibi veya ghosting gibi kavramlara yabancı kişilerin böyle durumlarda fark edememesi çok normal hele kardeşi için aldığından kardeşi zaten bilmiyordur.
Klasik tr vatandaşı. Ben kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim o yüzden alınır kafası.
 
Nereden biliyorsun kullanmadığı mı? Kardeşim yan odada kullanıyor önceden de ben kullandım.
Bana karşı kullandığınız hitap o kadar kötüydü ki utanın. Siz şuan bir teknoloji forumundasınız önce bunu bilin. O yüzden senden test rica edene sen buna değmezsin gibi hitaplarda bulunmam hiç doğru ve hoş bir hareket değil. Monitör eğer kardeşindeyse doğal olarak bize testi paylaşamazsın ben de bunu söyledim, kardeşini kaldırıp ben ufo mu çekeceğim diyeceksin ? Ayrıca bunları sen söyledin bana ben bir yerlerden uydurmuyorum. Madem test ile uğraşmak istemiyorsun yapamam diyebilirsin sen buna değmezsin ne demek ? İnsanları forumda kapak fotoğrafları ile mi yargılayacaksınız ?
 
Son düzenleme:
Klasik tr vatandaşı. Ben kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim o yüzden alınır kafası.
Ya alınıp alınmayacağını edep adap çerçevesinde tartışırsın ve olmadığını iddia ettiğin bir şeyi paylaşırsın olur biter, çok basit ! Ama arkadaş bunları yapmamakla kalmamış üstüne bir de benim konuşma özgürlüğümü de eline almış oradan bana konuşma diyor. 😛

Ekran görüntüsü 2023-07-21 163029.png
 
Son düzenleme:
Sonuç olarak ne aldınız acaba? G3 çünkü fiyatını kesinlikle hak etmeyen bir monitör. Birçok sebebi var ilk sebebi Samsung zaten çok eleştirilen bir marka gördüğüm kadarıyla diğer sebebi ise sadece ghosting değil elbette, ghosting performansı 144 Hz için Rtrings'te 5.8 puan 60 Hz için 4.4 yani daha kötü ghostinge sahip bir monitör illa piyasada vardır ama renk gamutu ve sunduğu ghosting tepki süresi performansına karşılık fiyatı çok yüksek. Düşük bir fiyatta olsa belki ghostingi ve biraz soluk renklerini kabul edebilirsiniz ama şu anki fiyatına 100 TL falan koyup her anlamda çok daha güzel monitörler alabiliyorsunuz umarım almamışsınızdır.
Kusura bakmayın yeni gördüm :D bunlardan alakasız bir monitör aldın. Viewsonic vx3218 modeli, 165hz 1ms curved. 32"
 

Yeni konular

Geri
Yukarı