Testi at?Bende de aynı monitör var az önce test yaptım fakat bu kadar fazla değil.
Hocam bu ms değerlerine G24F 2 için de bakabilir miyiz?
Tam olarak bir tablo yok ama G24F2 4-5ms e sahip.
Son düzenleme:
Testi at?Bende de aynı monitör var az önce test yaptım fakat bu kadar fazla değil.
Hocam bu ms değerlerine G24F 2 için de bakabilir miyiz?
Monitörü bugün aldım bir heyecanla kurdum ama ilk fark ettiğim şey eski monitörüme (Samsung LC24RG50fzrxuf) kıyasla renklerin ne kadar cansız ve kötü olduğunu fark ettim daha sonra birazcık kurcalayınca çok bariz bir ghosting olduğunu gördüm. Videolarını aşağıya bırakıyorum.(videolar ağır çekimdir)
Sizce iade etmeli miyim ya da bir çözümü var mıdır, DisplayPort kullanmak gibi?
G3'ün bildiğim kadarıyla iki serisi var biri G35T biri AG30 ghosting konusunda ikisi de kötü ama sanırım AG30 serisi daha başarılı olabilir yani sizde videodaki gibi olmamasının sebebi bu olabilir.Bende de aynı monitör var az önce test yaptım fakat bu kadar fazla değil.
Monitörü bugün aldım bir heyecanla kurdum ama ilk fark ettiğim şey eski monitörüme (Samsung LC24RG50fzrxuf) kıyasla renklerin ne kadar cansız ve kötü olduğunu fark ettim daha sonra birazcık kurcalayınca çok bariz bir ghosting olduğunu gördüm. Videolarını aşağıya bırakıyorum.(videolar ağır çekimdir)
Çok abartılıyor, bende G3 var o kadar oyun oynadım hiç rahatsız etmedi. Hafif motion blur hissi veriyor.Dostum sen şaka mısın?
Teknoloji şans işidir. Sende azdır veya hissetmiyorsundur, başkası monitöre bakamıyordur.Çok abartılıyor, bende G3 var o kadar oyun oynadım hiç rahatsız etmedi. Hafif motion blur hissi veriyor.
Bende ghosting'den dolayı korkuyordum ama o kadar ciddi bir şey değilmiş, dikkatli bakılmazsa anlaşılmıyor. Ghosting testi yapmıştım, bu konu sahibinin sonucu ile aynı.Teknoloji şans işidir. Sende azdır veya hissetmiyorsundur, başkası monitöre bakamıyordur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.